zaten yunus ve sane varken Lionel Andrés Messi ne denli gerekli olur bimiyorum

Adam 5 km koşuyorsa 5 kmsi de verimli. Bir de eke eke sanki bir tek maçlara bakıyor.
Hâlâ oyun kuruyor
Hâlâ bütün toplar onda toplanıyor
Hâlâ adam geçiyor
Hala gol atıyor
Hâlâ asist yapıyor
Buraya gelsin kimse kolay kolay ayağından top alamaz.
Neyse zaten gelmeyecek.

İlkay da çöp o zaman fizik falan kalmamış niye aldık
ilkay geçen sene man city gibi premier lig takımının orta saha beyniydi güncel fiziği ve yaşı da bizim için yeterli. orta sahamız başı kesik tavuk gibi dolanıyordu messi ise 38 yaşında ve senelerdir mls liginde jog atarak oynuyor . %15 kalmış pili orda idare ediyor zaten dokunulmazlığı da var . messi tüm bunların farkında ve jübileye kadar başka yere gitmez zaten yapamaz da . hint ligi hariç mesela.
cl takımıyız takıma top oynaması gereken adamlar lazım yedek kulubemız kasımpaşa seviyesinde bilmem farkında mısınız ? reklam amaçlı girişilen transfer olmadı da zaten . aslında boşa kürek çekiyoruz . ütopik bir konu konuşuyoruz

mlse gitmesi tamamen kendi tercihi bitik olduğundan falan değil, neredeyse tek başına WC kazandırıp sonrasında gitti zaten. jogging diyosun en iyi dönemlerinde de öyleydi tek hareketle işi bitirirdi

milli takımda da hala oynayıp katkı veriyor öyle sen sadece hint ligi falan deyince bu realite olmuyor

Bugün ayıla bayıla izlediğimiz ilkay'ın yaptığı her şeyi daha iyi yapar şut, dribbling, pas, oyun kurma vs

neyse olacak iş değil avrupaya döncem dese barcelona dahil çoğu takım ister zaten neyse üff ciddi ciddi oturmuş messi anlatıyorum

messi'nin güncel halini kaç kişi 90 dk izledi ?
ona göre yorum yapın lütfen . 20 yaşında ballon doorlu messi öleli çok oluyor bilginiz olsun .

ben baktım o yüzden yorum yapabilirim.
* sahada koşmuyor yürüyor ara ara jog atıyor enerjisini ekonomik kullanıyor zaten bastırmıyorlar pek dokunulmazlığından dolayı. top gelirse enerjisini oraya verip bir iki çalım atıyor şut ya da pas yapıyor bunun sonunda bile nefeslenme ihtiyacı oluyor.
* tekniği aynen duruyor ama vücudu " bir huzur ver eve gidelim duş alıp yatalım" diyor.
* zekası aynen devam ediyor
* vuruş kalitesi aynen devam ediyor

başına fizikli hızlı zebellah gibi bir stoper dikersen ( davinson veya skriniar ) sahada ismini pek duyamazsın frikik olacak ki gol atma şansı olsun.
youtubede kesitler halinde miami skill videolarına bakıp da gaza gelmeyin derim.
fikirlere saygınız olsun

takıma gelsin ister misin dersen ?
- reklam ve vizyon gibi nedenler yüzünden gelsin derim bitli ligimizin izlenirliği artar.
- ama arena'da show yapsın milleti ipe dizsin dersen hayal kırıklığına uğrarsın
İşte bunu diyorum ben de. Tercüman olmuşsunuz düşünceme

Kuyudaki taşı toplayamadınız mı hala?

Geleceğine ihtimal vermiyorum. 4 aylığına da gelse maddi olarak acayip kazanç sağlarız.

Düşünsenize, Messi gelmiş tüm dünya bizimle olan ilk maçını verecek.
Sonra maçın ortasında çimler boşandığı için Messi'nin üstü başı suratı yemyeşil 🤣🤣🤣
He anam he Mesai buralara gelir

Parayı singo, osimhen gibi isimler yerine messi gibi 30'larına gelmiş ve fiziksel olarak düşmüş adamlara vereceksek yıllardır girdiğimiz 3 yıl iyi 3 yıl kötü döngüsünden çıkamayız.

Parayı singo, osimhen gibi isimler yerine messi gibi 30'larına gelmiş ve fiziksel olarak düşmüş adamlara vereceksek yıllardır girdiğimiz 3 yıl iyi 3 yıl kötü döngüsünden çıkamayız.

Fiziksel olarak düşmüş dediğin adam hem kulübünü hem milli takımını halen tek başına taşıyor…..

Geri
Üst Alt