Siyonist Sevdalısı bir kardeşimiz. Maalesef olmadı bu messi.

Messiyi başkalarıyla kıyaslayanlar var, Maradonayı hatırlıyorum Peleye yetişemedim. Bu dünya da kıyas Ronaldo ve diğerleri arasında yapılır. Messi sadece paralel evrenlerdeki Messilerle kıyaslanabilir.

Çocukluk yıllarımda hepimiz maradona hastasıydık ama yaşlılar “pele başkaydı” derlerdi ve buna uyuz olurdum.
Şimdiki nesilde herkes messi hastası, benim jenerasyon ve daha yaşlılar “messi iyi ama maradona başkaydı” diyorlar.
Muhtemelen bundan 30 yıl sonra rekorları altüst eden bir oyuncu için bugünün gençleri “messi bambaşkaydı” diyeceklerdir :).

Bu döngü sadece futbolda değil, her konuda tarih boyunca böyle sürmüştür.

Yetenek,kalite ve oyun görüsü her türlü messi üstün

Messi’nin problemi bir dönem fazlasiyla antipatik görünmesiydi

Suan mesela tam aksine ronaldo antipatik,adam kendi egosunu tatmin etmek icin bu yasta milli takimini baltaliyor oysa futbolu coktan birakmis olmasi gerekirdi

Çocukluk yıllarımda hepimiz maradona hastasıydık ama yaşlılar “pele başkaydı” derlerdi ve buna uyuz olurdum.
Şimdiki nesilde herkes messi hastası, benim jenerasyon ve daha yaşlılar “messi iyi ama maradona başkaydı” diyorlar.
Muhtemelen bundan 30 yıl sonra rekorları altüst eden bir oyuncu için bugünün gençleri “messi bambaşkaydı” diyeceklerdir :).

Bu döngü sadece futbolda değil, her konuda tarih boyunca böyle sürmüştür.
4-5 yil oncesine kadar ben de maradona'yi messi'nin onune koyuyordum ama artik ben de 1-messi 2-maradona diyorum. tabi maradona futbol disi etkisi bakimindan baskaydi ama futbolcu olarak bizim nesil de buyuk oranda messi'nin maradona'yi gectigini kabul etmistir.

Kaç cm ?

1782471999159.webp

Geri
Üst Alt