Lionel Messi, Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı!

Talha Küllü

Onursal Üye
Onursal Üye
Messi Milli Takım'ı bırakmış. "Ben ve takım için zor bi an, ve bunu söylemesi zor ama milli takım benim için bitti... Elimden geleni yaptım, 4 finalde yer aldım ve şampiyon olamamak cidden acı verici." demiş maçtan sonra.

Agüero da bırakmış. Hatta Agüero "kadrodaki bikaç önemli oyuncu daha bırakmayı düşünüyor" demiş.

Fenerbahcenin gercek ülkesini bulduk.

2cilik, loserlik, zirlamalik hepsi var.

Ronaldo gibi ayağına top beklemedi

Turnuvaya ağırlığını gerçekten koydu attığı frikik golü muazzam idi

Büyük kayıp

Haberi ilk gördüğümde zaten tahmin etmiştim muhtemelen federasyonla falan bi bağlantısı vardır diye, Agüero'nun açıklamalarını görünce emin oldum. Kesin bi işler dönüyor, federasyona zaten uçak yüzünden posta koymuştu Messi, mesele daha büyük gibi. Belki gelen hocaları beğenmiyordur, ki Arjantin'in hocaları hep çöp. Veya daha önemli şeyler de vardır bilemem... Ve tabi taraftarların Messi'yi suçlaması da var. Belki de Higuain'e uyuz olmuştur :asd2:

Neyse... Keşke İspanya'yı seçseymiş yaw, şimdi sırf Milli Takım muhabbeti yüzünden "Maradona daha iyi" saçmalığı konuşulacak uzun bi zaman.

adamlar milli takıma faydalı olamadıklarını düşünüp yeni jenerasyonların önünü açmak adına takımlarından ayrılıyorlar bizde ise durum farklı her mevki ve makamda olduğu gibi futbolda da kimsenin bırakıp gitmeye yeni jenerasyonların önünü açmaya niyeti yok hakanı selçuğu sabriyi 40 yaşında çağır yine giderler.

Son derece karakterli bir davranış. Adam ülkesinin kendisinden beklentisinin farkında ve gerçekçi şekilde yorum yaparak bırakıyor. Bizimkiler gibi medyayı azarlayıp yabancı sınırı talep edebilirdi Arjantin ligi için.

. baktı bir halt yapamıyor bıraktı .
gerçi yarın vazgeçtim dönüyorum da der bu kıvrak herif .

2018 wc ellerinde yukselecek relaks. Su higuaynden kurtulmasi lazim sadece.

Haberi ilk gördüğümde zaten tahmin etmiştim muhtemelen federasyonla falan bi bağlantısı vardır diye, Agüero'nun açıklamalarını görünce emin oldum. Kesin bi işler dönüyor, federasyona zaten uçak yüzünden posta koymuştu Messi, mesele daha büyük gibi. Belki gelen hocaları beğenmiyordur, ki Arjantin'in hocaları hep çöp. Veya daha önemli şeyler de vardır bilemem... Ve tabi taraftarların Messi'yi suçlaması da var. Belki de Higuain'e uyuz olmuştur :asd2:

Neyse... Keşke İspanya'yı seçseymiş yaw, şimdi sırf Milli Takım muhabbeti yüzünden "Maradona daha iyi" saçmalığı konuşulacak uzun bi zaman.

2 yıl var bir sonraki Dünya Kupası'na.Bu tez canlılıkla verilmiş bir karar,dönüşü olacaktır.

Futbolcular öyle istedikleri zaman kafasına göre milli takımı bırakabiliyorlar mı ? Sonuçta Messi henüz 29 yaşında. 2 sene sonra Dünya kupası var. Bırakacağını zannetmiyorum.

Messi'nin ardından Aguero, Mascherano, Lavezzi, Biglia ve Higuain de milli takımı bırakma kararı aldı. (ESPN)

bireysel olarak dünyanın en ii takımı olsada avrupa mantalitesinde bir takım olamadılar.

takımı kalite bir alman hocaya teslim etme zamanı geldi artık :)

İyi hoca çalıştırmadı doğru dürüst,elit bir hoca ile dünya kupası gelebilirdi.

İyi hoca çalıştırmadı doğru dürüst,elit bir hoca ile dünya kupası gelebilirdi.

güney amerika takımları ile avrupa takımları birbirinden ayrılıyor.

avrupa daha iyi defans ve mücadele veriyor.

güney amerikalılar daha iyi hücum yapıyor, macları daha zevkli oluyor ama sonuc olarak avrupa kazanıyor.

Geri
Üst Alt