Lionel Messi’nin 21 Aylık Hapis Cezası Onandı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
messi1.jpg

Barcelona‘nın yıldızı Lionel Messi‘ye büyük bir şok. İspanya Yüksek Mahkemesi, Arjantinli yıldıza yapılan vergi soruşturması sonrasında Temmuz 2016’da verilen 21 aylık hapis ve 2 milyon Euro’luk para cezasını onadı.

Aynı zamanda Messi’nin babası Jorge’nin de 21 aylık hapis ve 1.5 milyon Euro’luk para cezası onandı.

Ancak İspanyol yasaları; şiddet içerikli olmayan 2 yılın aşağısındaki suçlarda hapis cezasını ertelemeli hapis cezasına dönüştürüyor ve benzer bir suç işlenmesi halinde cezayı yürürlüğe sokuyor.

Gamaspor

EE hapse mi girecek yani şimdi bu adam? Sürekli böyle haberler çıkıyor ama daha hapse girenini görmedim.

EE hapse mi girecek yani şimdi bu adam? Sürekli böyle haberler çıkıyor ama daha hapse girenini görmedim.
Ancak İspanyol yasaları; şiddet içerikli olmayan 2 yılın aşağısındaki suçlarda hapis cezasını ertelemeli hapis cezasına dönüştürüyor ve benzer bir suç işlenmesi halinde cezayı yürürlüğe sokuyor.

Haberde aciklanmis :)

Ertelemeli bu ceza bir daha böyle bir suç işlerse yürürlüğe girecek yani

Para her şeyi çözer bulurlar bir yolunu Katalan kardeşlerimi sükunete davet ediyorum:D

FC Barcelonanin kulturunde var yardimseverlik vs. ama bu Messi gercekten skandal birisi, FC Barcelonanin buyuk bir kulturune karsi geliyor. Bu durumda Messi degil ama mesela Rakitic olsaydi coktandir atilmisdi kadrodan.

Hapise simdilik girmesede bu olay kariyeri acisindan kara leke olarak hatirlanacaktir malesef.

Messi bu konuda sucsuz. Sucu babasına fazla güvenmesi işte okadar. Herkesin başına gelebilir

kılıfına uydurulmuş 21 ay ceza 24 ay altı ertelenebiliyor vs vs :D

sürünsün mapuslarda,ronaldo bey don cigara götürür.

Geri
Üst Alt