Lionel Messi'nin Bize Yaşattıkları "Unstoppable"

Saygı duyarım Messi'ye kesinlikle ama
Ronaldinho der susarım

Benim sevdiğim futbol böyle adamların oynadığı top Ronaldinho gibi top cambazlarının oynadığı top
Xavi,Zidane,Messi gibi üstün futbol becerileri oyun zekaları değilde top cambazı gibi

Bu yüzdendirki Lincoln'ü hep Sneijder'e tercih ederim

Ronaldinho der susarım

Benim sevdiğim futbol böyle adamların oynadığı top Ronaldinho gibi top cambazlarının oynadığı top
Xavi,Zidane,Messi gibi üstün futbol becerileri oyun zekaları değilde top cambazı gibi

Renkdaş, susmamışsın.

Messi kesinlikle dunyanin gelmis gecmis en buyuk futbolcusudur.Kendisini izleyebilen nesiller olarak cok şanslıyız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldinho der susarım

Benim anlamadığım , ronaldinho çok daha çalım atmak isteyen oyuncuydu ama zidane,messi top cambazı değil mi ?
Misal şahsi fikrim zidane-messi futbol tarihinde top cambazlığında ilk 10-20'ye girer net bi şekilde

Benim anlamadığım , ronaldinho çok daha çalım atmak isteyen oyuncuydu ama zidane,messi top cambazı değil mi ?
Misal şahsi fikrim zidane-messi futbol tarihinde top cambazlığında ilk 10-20'ye girer net bi şekilde
İşte o benim top cambazından kastım renktaş Ronaldinho mesela mesela Neymar'ın Santos'daki hali yani daha böyle sokak futbolu tarzı freestyle football gibi düşün renktaş
Zidane'yi farklı kılan o müthiş futbol zekası top kontrolüdür ayne şey messi veya xavi içinde geçerli

16 yıl önce bugün Barcelona'ya katılan Lionel Messi'nin futbol lisansı.

Csi7h3QWcAAceUy.jpg

Lionel Messi, 2016 yılında en çok gol atan (43) ve en çok asist yapan (30) oyuncu oldu.

Cslf1EZWcAAXDTs.jpg

Messi'nin en iyi yönü ileri oyun zekası topu aldığında sahadaki herkesi görebiliyor ve genelde en doğru şekilde kullanıyor topu. Bu ciddi bir meziyet.

Gol ve asist sayıları da önemli olsa da asıl mevzu takıma ekstra katkı yapabilme.

Bu yönüyle Hagi'yle, Messi birbirine çok benziyor. Hagi'nin 50-60 metrelik pasları gözü kapalı atması gibi başka bir meziyeti de var tabi.

Hagi magical assist - YouTube

Geri
Üst Alt