Lise Yıllarınızdaki Şampiyonlar

Neuchatel zaferinde orta okulda idim. 91'de liseden mezun oldum. Dolayisiyla uc sene okudugumu kabul edersek 89-90-91 yillarina tekabul ediyor ama kim champ idi hatirlamiyorum. Birinde fener olmasi muhtemel Ritvan'li seneleriydi galiba. Kalli 92'de geldiyse onceki sene champ olmamisiz demektir. Bilemiyorum Altan.

Neuchatel zaferinde orta okulda idim. 91'de liseden mezun oldum. Dolayisiyla uc sene okudugumu kabul edersek 89-90-91 yillarina tekabul ediyor ama kim champ idi hatirlamiyorum. Birinde fener olmasi muhtemel Ritvan'li seneleriydi galiba. Kalli 92'de geldiyse onceki sene champ olmamisiz demektir. Bilemiyorum Altan.

Fener tjk tjk

hatta sonraki sene de tjk olup 3 sene üst üste oluyorlar

Lise 1 fener
Lise 1 biz
Lise 2 biz
Lise 2 yine biz
Lise 3 tekrar biz
Lise 3 ( dışarıdan ) fb
Lise 3 ( dışarıdan ) biz

@Ata B. Oğuz +13= @Salih Salihoğlu +13= @Arif Doğan Karakaya

@Ata B. Oğuz × 2 = @Arif Doğan Karakaya

Awkward The Office GIF

3 sene lise okudum 1 BJK 2 FB şampiyonluğu gördüm. Lise boyunca şampiyonluk haramdı bize. Hatta transfer bile haramdı. Uefa ve süper kupa şampiyonlukları nedeniyle herkes bize düşmandı.

FB
BJK
BJK

1 sene sonra başlamış olsan,

BJK
BJK
BJK

Belki de o yüzden hafızan sildi.

2005 Lise 1 Fb
2006 Lise 1(t) Gs
2007 Lise 2. Fb
2008 Lise 3. Gs
2009. Lise 4. Jk

2005 fb
2006 gs
2007 fb
2008 gs
2009 bjk
2010 ts
2011 sike
2012 gs

Rezillik

Evet 2006 şampiyonluğunun esas olayı son saniyede kazanmak değil fenerin serisine engel olmaktı zaten.

2002-2012 arası genel olarak çileli senelerdi.
Yaw bir transfer dönemini koca yaz ayını inamoto, mehmet topal, carrusca ile kapattığımızı hatırlıyorum. Hemde CL senesiydi sanırım. İnamoto gol atmıştı bordoya 4-1 yenilmistik

Geri
Üst Alt