- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Kaç tane var senin yönetmelik yeni mi çıktı ?
10'da 2 11 de 2 9 da 4 .evet galiba yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç tane var senin yönetmelik yeni mi çıktı ?
10'da 2 11 de 2 9 da 4 .
Yönetmelikler çıktıları andan itibaren işlemeye başlar geriye yönelik işlememesi lazım. Hukuki açıdan böyle olması lazım muhtemelen bundan sonra olan dönemler hesaba katılır öncesi olmaz. Olursa hak verilir pat diye kimse sizi sınıfta bırakmaz.
Onur kardeşim yenimi çıktı bu ? konuyu açtın ama korku bastı beni...Bu arada dediğiniz gibi sınıfta kalırsam yani heves felan kalmaz ki çok saçma.
Burada hukuki öngürülebilirlik yok eğer kayıt olduğunuz tarihte çıktıysa uygulanır lakin geriye yönelik yaptırım olamaz eğer uygulayacaklarsa size bütünleme hakkı verilmesi gerekir.
Yapsınlar birşey yanı yarın ilk işim okul idaresi ile konuşmak olacak.
Onur kardeşim yenimi çıktı bu ? konuyu açtın ama korku bastı beni...Bu arada dediğiniz gibi sınıfta kalırsam yani heves felan kalmaz ki çok saçma.
Yapsınlar birşey yanı yarın ilk işim okul idaresi ile konuşmak olacak.
Temmuz 2015'de çıkmış bu seneden itibaren girmiş yürülüğe geçmişi kapsayıp kapsamama hükümleri belirtilmemiş ama bu muhtemel değil siz bu seneden itibaren 6 dersden kalmamayı sağlamanız gerekiyor. Anladığım bu benim.
Bana da mesaj atarsan iyi olur...
Tabiki bilgilendiririm buraya yazarım,bu arada bu sene girdiyse o zaman bu seneden itibaren sayıllmazmı ? geçmişi kapsamamalı.
Aynen olması gereken o.
Şimdi o yazıya göre kaldığın ders sayısı toplam 6 defa olursa sınıfı tekrar edersin. Abicim mat ve geo dan anlamayan adam ne yapacak? O dersleri sonra nasıl verecek? Belli birkaç konudan geçememiş adam sorumluluktan nasıl geçsin?
Diyelim bu dönem 3 tane ile kurtardım. Sonra vermem gerekicek mi?
Buradaki yazı acaba sorumlu geçmeyi mi anlatıyor? Yani diyelim ki dil ve anlatımdan kalmadın. 4 zayıfın var. Ortalaman elli üstüyse geçiyorsun doğrudan sayılıyor. Ama yıl sonu notun 50 altındaysa ve kaldığın ders sayısı 3 den fazla olursa sınıf tekrarı oluyorsun. Belki anlatmak istediği budur ve bizimkiler yanlış almaıştır.
Edit: Kaçıncı sınıfsın kardeşim?
Belkide,bende bir bizim idare ile konuşayım
11.Sınıfım.
Ben geçen sene yıl sonu notum 68 filandı. İlk dönem ve ikinci dönem fizik, kimya ve mattan kaldım. Ortalama ile geçtim alttan dersim yok.
Sen de bir soruver ki emin olalım.
Liselerde ortalama ile sınıf gecme kaldırıldı.
Şu haberi gördüm ve haber 2013 de yazılmış aynı yönetmelikler var. Eğer öle bişi olsa geçen sene nasıl geçtik mantığen? O da var...
Birazda sucuk markalarini konusalim mi