GSC Haber Listeler Belli Oldu!

A. Albayrak kıçına teneke bağlanarak gönderilmişti. Şimdi ne oldu da kral oldu. :) Burada bile GS'a yakışmıyor deniyordu o adam için. :)
kısa sürede yani yapılacak yeni seçime kadar futbol takımına değişik bi sinerji katacağı aşikar

beğenmemek gibi lüksümüz yok şuan florya başıboş

Başkan çok büyük ihtimalle Duygun bey olur...Profesyonelleşme açısından iyi olur üstelik...Alp Yalman ve yönetimi gerçekten facia , imkanı yok seçilmesinin...

baskanin dedigi gibi "alp yalman iyi ama etrafindakiler kötü" :)

Duygun beyi bende istiyorum.Abdurrahim'i dineledim geçen Bloomberg'de.Gelirse Prandelli'yi kovacaktır.Çok pis eleştirmişti.

A. Albayrak kıçına teneke bağlanarak gönderilmişti. Şimdi ne oldu da kral oldu. :) Burada bile GS'a yakışmıyor deniyordu o adam için. :)
Kral olmadi, kotulerin arasinda parladi. Yakismamasi bir kenara iyi niyetinden emin oldugumuz bir adam. Yalman'in listesindeki tiplere yeg tabii ki.

Deep Thought cihazından gönderildi.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yarsuvat olursa daha iyi olur gibi.

Listeleri gördükten sonra ikisi de zayıf da olsa Duygun Bey'i Mayıs'a kadar seçmek çok daha mantıklı gibi gözüküyor.

Mayıs ayında da büyük ihtimal Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Ali Gürsoy, Ali Sabancı gibi isimleri de yanına alarak başkan olur.

Yalnız koca kulüpte doğru düzgün umut vaad eden yönetici de çıkmıyor artık.

Eskiden 1996-2000 arası Süren yönetimlerinde

Özhan Canaydın
Ali Dürüst
Mehmet Cansun
Ergün Gürsoy

gibi inanılmaz isimler aynı anda olabiliyordu.

Güçlü yönetim şart.

Profesyonelleşme de şart ama futbol ölçüsünde. Sahada ki ve futbol ile ilgili her şeyi ayarlayan ekip futbol içinden gelmeli, o havayı ve takımımızı kendinden iyi bilmeli ve ağırlığı olmalı.

Duygun Yarsuvat listesindeki İlkan Koyuncu nun beşiktaş taraftarı olduğu ve azizin avukatlık hizmetine yardımcı olduğu söyleniyor. Doğruysa ayıp hatta rezalet

Son düzenleme:
Ünal Aysal ateşe attı kulübü. Aklı başında hiç kimse bu kadar kısa sürede seçime girmez.

Dun telegolde yine asiri derecede anti-aysal ve anti-yarsuvat ama pro-yalman haberleri yapildi. Cok enteresan bir durum. Hatta serhat'in bir istihbaratina gore yarauvat'in listesindeki 1 kisi kirmizi bultenle araniyormus :D:D:D

bunlarin arkasindaki guc kim cok merak ediyorum...

Alp Yalman'ın gelmesi bizi daha büyük krize sokabilir. Prandelli'yi eleştirebiliriz ama takım zaten telden tutarken sezon baslarında bir hoca degisikligini kaldıramaz ve tamamiyle cöker.

M.Denizli sonumuz olur yani,

Aysal sen gittin umarım sarp özbek zapata servetlere geri dönmeyiz.

Kate upton felan olsaydi keske emin olun koru korune savunacak made in terim boys tipler mevcut. dunyayi tersine dondurup turlu turlu alakasiz bahaneler ile katenin ikizler sarkana kadar yonetimde tutardilar.

Geri
Üst Alt