Liverpool, Alexander Isak'ı 145 Milyon Euro Karşılığında Kadrosuna Kattı

16 yaşındaki velet çıkıp biz eşekbaşı mıyız bizde iyiyiz dememiş mi yav. 150 milyon transfere verdiği mi varmış liverpoolun.

Yalnız helal olsun oyuna müthiş tutundu. Bir yanda Emre Mor, bir yanda Isak. Tez olur. Sociedad kırılma noktası.

30 gün sonra maçımız var adamlarla wirtz salah ekitike isak gakpo karşısına günayla çıkma ihtimalimiz var...
Ben günaya güveniyorum istersen dondurmayı o kaleye şu an bu stoper hattıyla orta sahada da bir sakatlandığı zaman hiçbir şey yapamazsın üstün mücadele etmek gerekiyor herkesin 12 km koşacak psikoloji ile sahaya çıkması lazım en ufak kademe hatasına yer olmaması gerekir stoperimiz eksik orta sahaımızda her an sakatlık riski var nasıl olacak bu iş

Hemen şimdi orta saha. stoper, sağ bek almazsak bunları yenemeyiz…

İroni içerir!

pl'nin oynanmasına gerek kalmadı

o nası bi para lan. eski liverpool u istiyoruz. salah gecen yıllardaki gibi hareketlenirse bişeyleri tutarız.

Liverpool eski Liverpool değil.

- İbo Hacıhıyaroğlu

belli oldu ki seneye yazın salah'tan çıkacaklar. yeni yapılanma içindeler. Salah ekibimize hayırlı olsun şimdiden :D

Ben günaya güveniyorum istersen dondurmayı o kaleye şu an bu stoper hattıyla orta sahada da bir sakatlandığı zaman hiçbir şey yapamazsın üstün mücadele etmek gerekiyor herkesin 12 km koşacak psikoloji ile sahaya çıkması lazım en ufak kademe hatasına yer olmaması gerekir stoperimiz eksik orta sahaımızda her an sakatlık riski var nasıl olacak bu iş

dediğin gibi renktaş ekstra ekstra efor gerekiyor günay iyi kaleci ama bu tarz takımlar yakaladıkları şansları harcamaz bizim gibi değil o nedenle kesinlikle daha iyi bir kaleci gerekiyor en azından hatalarımızın bir kısmını kapatacak. ayrıca orta sahaya kesinlikle güzel bir takviye lazım bence hakan bizim neredeyse bütün eksikliklerimizi gideriyor ayrıca yerli olduğu için elimizi de kuvvetlendiriyor.

Geri
Üst Alt