- 26 Ocak 2021
- 37.438
- 36.012
- 2.583
Para konusunda degil knk genel oyunlari anlaminda dedim yav. Şuan da bile tam oturmus bir oyunlari yok bununla iyice çorba olacak bence.150 ml falan patlarlar ekitike isak salah wirtz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para konusunda degil knk genel oyunlari anlaminda dedim yav. Şuan da bile tam oturmus bir oyunlari yok bununla iyice çorba olacak bence.150 ml falan patlarlar ekitike isak salah wirtz
Hocaları 15 kişi mi oynayacağız dememiş mi acaba90 milyonluk Etikite üzerine 150 milyonluk Isak.
Biz şampiyon takımız ne gerek var dememişler mi?
Ben para demedim kanka 150 mililitre sıvıPara konusunda degil knk genel oyunlari anlaminda dedim yav. Şuan da bile tam oturmus bir oyunlari yok bununla iyice çorba olacak bence.

GS yi kapattik sen yokken haberin varmıBen para demedim kanka 150 mililitre sıvı![]()
Şu an o işin muhasebesini yaptım. Konkordato ilanını yapmışız zaten, 12 eylülde kayyum geliyorGS yi kapattik sen yokken haberin varmı
Adamlar geçen sene full alamadı bu sene deneyecekler,onlarda garantiledi falan ayağı olmuyor açıkcasıbizim maca kadar ilk 8'i garantilerlerse getirmezler belki
Ben günaya güveniyorum istersen dondurmayı o kaleye şu an bu stoper hattıyla orta sahada da bir sakatlandığı zaman hiçbir şey yapamazsın üstün mücadele etmek gerekiyor herkesin 12 km koşacak psikoloji ile sahaya çıkması lazım en ufak kademe hatasına yer olmaması gerekir stoperimiz eksik orta sahaımızda her an sakatlık riski var nasıl olacak bu iş30 gün sonra maçımız var adamlarla wirtz salah ekitike isak gakpo karşısına günayla çıkma ihtimalimiz var...
Ben günaya güveniyorum istersen dondurmayı o kaleye şu an bu stoper hattıyla orta sahada da bir sakatlandığı zaman hiçbir şey yapamazsın üstün mücadele etmek gerekiyor herkesin 12 km koşacak psikoloji ile sahaya çıkması lazım en ufak kademe hatasına yer olmaması gerekir stoperimiz eksik orta sahaımızda her an sakatlık riski var nasıl olacak bu iş