Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Ligde toplam dört gol atmış bu takım.Sadece Chelsea 20 gol attı. Liverpool'un kadrosunun ben iyi olduğunu düşünüyorum.Ama bir şeyler tutmuyor. Bu kadar kötü olmalarının nedenini gerçekten merak ediyorum.

Ligde toplam dört gol atmış bu takım.Sadece Chelsea 20 gol attı. Liverpool'un kadrosunun ben iyi olduğunu düşünüyorum.Ama bir şeyler tutmuyor. Bu kadar kötü olmalarının nedenini gerçekten merak ediyorum.

Belki de sorun teknik direktör değişikliğinden olabilir. Sonuçta uzun yıllardan sonra yeni bir teknik direktör geldi. Takıma alışması, takımın ona alışması belki de bu kadar kötü durumda olunmasının ana nedenidir. Ama ne olursa olsun bu kadar kötü olmamalıydı.

------------Reina------------

Johnson-Carra-Agger-Konchesky

-----------Poulsen-----------

-----Meireles----Gerrard------

--D.Kuyt-----------Jovanovic-

-----------Torres------------

Skrtel, Lucas, Joe Cole, Babel, Rodriguez,...

Kadro iyi gözüküyor ama o kadar da iyi değil. Man Utd, Chelsea, Arsenal'la falan kıyaslayacak olursak her mevkide eziliyorlar neredeyse. Tottenham ve Manchester City de daha iyi kadrolara sahip. Şu an için Aston Villa'yla yarışacak bir kadroları var. Sezon başında "Liverpool 5.'liğe oynar" derken tepki almıştım. Gerçek şu ki, 5.'liğe oynuyorlar.

Kadro iyi gözüküyor ama o kadar da iyi değil. Man Utd, Chelsea, Arsenal'la falan kıyaslayacak olursak her mevkide eziliyorlar neredeyse. Tottenham ve Manchester City de daha iyi kadrolara sahip. Şu an için Aston Villa'yla yarışacak bir kadroları var. Sezon başında "Liverpool 5.'liğe oynar" derken tepki almıştım. Gerçek şu ki, 5.'liğe oynuyorlar.

Bir tek sen mi dedin 5. olur diye? Biraz gez sayfaları forumda çoğu insan kabul ediyor zaten.

@ Merih

Kadronun diğer 4 takıma göre daha aşağıda oluşu ve hocanın genelde defansif oyuncularla ortasahayı kurması nedeniyle de az gol atıyorlar. Ayrıca 5 haftada bir Arsenal maçı -ki Arsenal 'i yeniyorken Reina son dakikalarda kendi kalesine gol attı- bir de ManU maçı oynadılar. 2 büyük maçta 4 puan alabiliceklerken 1 puan aldılar.

anlamadığım kirgyakosun liverpoolda ne işi var savunma kurgusu glen johnson agger carriger insuadan oluşmalı ortasaha poulsen meireles gerrard joe cole engog ve torres olmalıydı ama insuayı bzie vererek büyük hata yaptılar kendileri için ama insua bizim için büyük kazanç

Insua niye büyük kayıp olsun? Vasat bir sol bek kendisi. Geçen sezonki performansı da oldukça kötü. Insua geçen yıl oynamış olabilir Liverpool'da ancak o kadronun 7. olduğunu unutmayalım. Insua'yı abartıyor bizim taraftar. Liverpool'da 1 maçını bile izlememiş adamlar var forumda zaten.

Arsenal'in kadrosu mu eziyor ? :asd:

Arsenal'in kadrosu mu eziyor ? :asd:

Kıyaslayarsak aradaki farkı göreceksin. En iyimser şekilde kıyaslıyorum hem.

Almunia < Reina

Sagna > Johnson

Vermaelen > Carragher

Squillaci > Agger

Clichy > Konchesky

Song > Poulsen

Fabregas > Gerrard

Diaby = Meireles

Walcott > Kuyt

Nasri > Jovanovic

Van Persie = Torres

İlk 11'de eziyor. Yedek oyuncuları da çok çok daha iyi Arsenal'ın.

Arkadaş git Arsenal forumunda yap apaçiliğini burayı kirletme.Ayak üstü İnsua'ya da sallamışın. Ne sinir bozucu adamsın sen.

Reina-Gerard-Torres dışında Arsenal'in bütün oyuncuları daha iyi Liverpool'dan onbir olarak.

Gerrard'ı Fabregas'la kıyaslarsan mevki olarak, Fabregas'ın daha iyi olduğunu rahatlıkla görürsün. Geçen sezon istatistiksel olarak da, performans olarak da Gerrard'ı katladı zaten Fabregas.

Torres'in Van Persie'den daha iyi olmadığını düşünüyorum. Biraz da oynanan sisteme göre değişir hangisini oynatacağın. Van Persie, Arsenal'ın sisteminde inanılmaz fayda sağlayan bir oyuncu. Neredeyse oynadığı her maç skora katkısı oluyor.

Kıyaslayarsak aradaki farkı göreceksin. En iyimser şekilde kıyaslıyorum hem.

Almunia < Reina

Sagna > Johnson

Vermaelen > Carragher

Squillaci > Agger

Clichy > Konchesky

Song > Poulsen

Fabregas > Gerrard

Diaby = Meireles

Walcott > Kuyt

Nasri > Jovanovic

Van Persie = Torres

İlk 11'de eziyor. Yedek oyuncuları da çok çok daha iyi Arsenal'ın.

Bir kere Clichy Konchesky'den iyi falan değil.Ha iyi diyorsan; o zaman Glen Johnson'da Sagna'dan iyi olur.Çünkü Glen'in savunma kötü hücum harika,Sagna savunma iyi hücum iyi.Clichy hücum iyi savunma berbat,Konchesky savunma iyi hücum idare eder.

Savunmaları sağ-sol stoper olarak kıyaslayalım;Carragher>Sqillaci,Vermealen>Agger.

Song>Poulsen buna sesimi çıkaramam.Ama Diaby=Meireles,Fabregas>Gerrard nasıl oluyor onu anlamadım.Meireles Diaby'den daha iyi bir oyuncu.Şuanda formsuz olsada formda bir Gerrard Fabregas'tan daha iyidir.Hem onun gibi büyük ve sert oynayan takımlara karşı yok olmaz.

Walcott>Kuyt kanat adamı olarak kıyaslarsak doğru ama Kuyt'un Walcott'tan bir sürü üstün tarafı var.Hız&adam eksiltme dışında Walcott'un Kuyt'a karşı hiçbir üstün yanı yok.Arsenal'de Nasri sol-forvette sakatlıklar fazla olursa oynar.Orda ilk adam Arshavin'dir.Liverpool'da da oranın ilk adamı Joe Cole'dur.Ve ikiside eşit derecede oyuncular.

Torres=Van Persie demende baya bir komik olmuş.Van Persie daha iki senelik forvet.Torres gibi bir üstadla nasıl eşit görüyorsun anlamıyorum.Birde iyimserim diyorsun.

ha oldu tamam insuayı arjantin u 20 den beri takip ederim o takımda dj maria aguero vardı ve o takım kaptanıydı liverpoolda vasat olsa tüm sezon oynamazdı ki geçen sezon liverpolda 3 asist yaparak lige başlamıştı sonra arsenale attığı goll de ortada çok izledim o yüzden sen boşver insua çok iyi bir solbek

Çok iyi bir sol bek olsa bırakmazlardı.

İnsua'yı geçen sene birkaç kez izledim, ondan önceki sezonlarda da hayal meyal hatırlıyorum. EPL için fena değil, Süper lig için yeterince iyi bir bek.

[video=youtube;IMb3dbguDdk]https://www.youtube.com/watch?v=IMb3dbguDdk[/video]

Arsenal'in hakikaten kaleciye ihtiyacı var.

Liverpool'u da amma abarttınız yemin ediyorum. Carragher, Gerrard, Konchesky gibi adamlar kadroya giremez Arsenal'da. Reina haricinde daha iyi diyebileceğim adam yok Liverpool'da. Torres'i de sayalım hadi. Meireles'in Diaby'den üstün olduğunu kabul edemem. Wilshere gerçi ikisinden de iyi. Ramsey de aynı şekilde daha iyidir Meireles ve Diaby'den. Ama sakat diye kıyaslamaya sokmadım. Liverpoollu arkadaşlar kendisini kandırıyor daha iyi olduğunu iddia ederek. Sonuç da ortada gerçi. Arsenal hep eziyor.

Liverpool'u da amma abarttınız yemin ediyorum. Carragher, Gerrard, Konchesky gibi adamlar kadroya giremez Arsenal'da. Reina haricinde daha iyi diyebileceğim adam yok Liverpool'da. Torres'i de sayalım hadi. Meireles'in Diaby'den üstün olduğunu kabul edemem. Wilshere gerçi ikisinden de iyi. Ramsey de aynı şekilde daha iyidir Meireles ve Diaby'den. Ama sakat diye kıyaslamaya sokmadım. Liverpoollu arkadaşlar kendisini kandırıyor daha iyi olduğunu iddia ederek. Sonuç da ortada gerçi. Arsenal hep eziyor.

Kim diyor yahu, sanki forum Liverpool taraftarı kaynıyor. :D

[video=youtube;IMb3dbguDdk]https://www.youtube.com/watch?v=IMb3dbguDdk[/video]

Arsenal'in hakikaten kaleciye ihtiyacı var.

Fabianski var kalede. Her gelen top gol oluyor o kaledeyken. 4-1'lik Tottenham maçında Nasri bile gol kurtardı, Fabianski kurtaramadı. Almunia ondan çok daha iyi ancak o da yetersiz. Dediğin gibi kaleciye ihtiyacı var takımın. Zaten Reina'nın daha iyi olduğunu söyledim bu arada.

İlkokul terk.

Geri
Üst Alt