Liverpool FC Takip Başlığı

Türkiye'de de Liverpool fanı bayağı var. Merak ediyorum, çoğu kişinin İngiltere'deki favori takımının Liverpool olmasının sebebini.

Şu Lukaku'yu zamanında alacaktık. Tam bir aygır.

1480724_749744165053520_1408307989_n.jpg

adam 5 mac yoktu, yinede en fazla gol atan oyuncu PL de

Dünyanın en gereksiz ilk 5 takımı arasına hiç zorlanmadan girer.

Gerrard kaçmadı sen kaç bari Luis.

ben bile hatirlamiyorum bunlarin şampiyon oldugunu. Ama büyüklük böyle bişey demek. Dünya seni taniyor, herkes saygi duyuyor. şikeci fener şikeyle şampiyon olup bi b.k başardim zanneder.

suarez-sturridge-coutinho-glen johnson-skertel-sakho-mignolet bu 7 adamın toplam piyasa değeri 200 milyon euroyu bulur. üstüne gerard gibi bir liderleri var. iyi bir td leri var ve takım havasını yakaladı özellikle içsaha maçlarında. buda demektirki liverpoolun bu sene şampiyon olmaması için bir sebep yok.

suarez-sturridge-coutinho-glen johnson-skertel-sakho-mignolet bu 7 adamın toplam piyasa değeri 200 milyon euroyu bulur. üstüne gerard gibi bir liderleri var. iyi bir td leri var ve takım havasını yakaladı özellikle içsaha maçlarında. buda demektirki liverpoolun bu sene şampiyon olmaması için bir sebep yok.

liverpool suarez'i takiminda tutabilmesi icin mutlaka cl oynamasi lazim

aksi takdirde suarez gider ve yerini doldurabileceklerini sanmiyorum

cok klas bir topcu cok seviyorum stilini

Suarez'i çıkar, Stoke City'den - Hull City'den farkı kalmaz.

L'pool çok boş para harcıyor. Carroll işe başladı bu saçmalık. Hala devam ediyor. Allen, Henderson'a falan dünyaları verdiler. Mesela koy onların yerine Melo'yu, Aslanlar gibi oynar. Aynen Selçuk İnan'ı da dahil edebilir buna. Sneijder'i kaçırdılar. İlaç olurdu onlara. Ama iyi ki GOD bizde.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Genç ve güzel iskeletleri var ama transfer şart şu anda değil ama bir iki sene sonra Suarez takımda kalırsa şampiyonluk için şansları olur.

Geri
Üst Alt