Liverpool FC Takip Başlığı

Liverpoolum'uz Finaldeeee !!

Capital One Cup'da Stoke City'e yenilmemize rağmen, penaltılarla 6-5 geçtik ve finale yükseldik. Finaldeki rakibimiz yarınki Everton - Manchester City maçından sonra belli olacak.

Romantiklerin başlığını hortlatıp midemizi niye bulandırıyorsun Fuat?

tapatalk

Liverpool, Schalke'den Joel Matip'i bonservis bedeli ödemeden transfer etti.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Hocam gülüyor...
84f5d182e0d8141d422144b832e68b32.jpg

ea077730cb6f894efbdaabba17ea5be9.jpg

Son düzenleme:
ceyrek finalde falan eşleşmezlerse tabi :)
artık fenerin balının bittiğini düşünüyorum :) ben braganın feneri deplasmanda 3 1 yenip eleyeceğini düşünüyorum hadi elediler diyelim karşılarına ispanyol çıkacak villareal bile çıksa öttürür bunları merak etme rahat ol kupa daltonların :)

artık fenerin balının bittiğini düşünüyorum :) ben braganın feneri deplasmanda 3 1 yenip eleyeceğini düşünüyorum hadi elediler diyelim karşılarına ispanyol çıkacak villareal bile çıksa öttürür bunları merak etme rahat ol kupa daltonların :)

hadi elediler diyelim kısmına gelirsek ki bence eleyecekler, lazio-prag macının galibi ile eşleşirler.

yarı final görecekler bence.

Benteke sezon sonu satilacakmis.

Jose Enrique (30, solbek) bugun resmen ayrildi ve kendisine yeni kulup aramaya basladi.

kaynak: Liverpool Echo

Son düzenleme:
Dün gece finalde ki futboldan ce kadro kalitesizliginden sonra, kloop bir kez daha pişman olmuştur 6 ay bekleyip manu veya chelsea 'nin başına geçmediğini.

Liverpool en az 300 milyonluk transfer yapmalı ki kadro premier lig için zirveye oynasın.
1 tane bile yıldız kategorisinde sayılacak elle tutulur oyuncusu yok.

Kloop biraz daha evinde otursaydi.
Şimdi chelsea veya manu ile anlaşıp en azından temeli sağlam bir kadro ile yola devam edecekti.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Dün gece finalde ki futboldan ce kadro kalitesizliginden sonra, kloop bir kez daha pişman olmuştur 6 ay bekleyip manu veya chelsea 'nin başına geçmediğini.

Liverpool en az 300 milyonluk transfer yapmalı ki kadro premier lig için zirveye oynasın.
1 tane bile yıldız kategorisinde sayılacak elle tutulur oyuncusu yok.

Kloop biraz daha evinde otursaydi.
Şimdi chelsea veya manu ile anlaşıp en azından temeli sağlam bir kadro ile yola devam edecekti.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!
Aynen,mesela ön bölgeye kadar iyi geliyorlar ama orada çok saçmalıyorlar.

Geri
Üst Alt