Liverpool FC Takip Başlığı

Ben geçen yıl Salah'ın çıkıp 4-5 tane yoktan penaltı almasından beri uyuzum zaten. Sırf Klopp hocamın hatrına Premier Lig şampiyonluklarını sindirebilirim. Gönül ister ki Leicester bir mucize daha yapsın ama insan gibi oynamıyor herifler.
Şampiyon olsunlar zaten hakediyorlar bal yanlarında olsa da ama itici hüviyete bürünmesinler.

Şampiyon olsunlar zaten hakediyorlar bal yanlarında olsa da ama itici hüviyete bürünmesinler.
Hic sevmem gecmisten beri livirpulu bi ara mazlum romantikligi vardi simdi basariyla ve klopp ile tinerci antipatikligi var. Hoca sovmen oyuncular sovmen gereksiz abartilan van dijk messiyi karsisina alinca yardim cigliklari atiyodu. Hata bizde abi arsenal olarak bunlara payini veremiyoruz ki :@

EMBQfJbXsAAPlbt

Ocak ayının başında olmamıza rağmen iddialı bir öngörüde bulunayım;
Bu sene şampiyon olurlar.

Önerilerde denk geldi izledim de serefsiz evladı puşt hakem ne yapmış oyle yaw. Abv.

Liverpool yine bir yerlerde everton'u tokatlıyor hem de yedek kadrosuyla. Aston Villa maçında U19 takımıyla çıkmak zorunda kalmasalardı Lig Kupası'nda da yarı final oynayacaklardı. Büyük iş başarıyorlar cidden.

Biz aslında Evertonmuşuz.

Geri
Üst Alt