Liverpool FC Takip Başlığı

75 milyon euroya çıkmışlar Alisson için, transfer bitmek üzereymiş. via dibarzo

Liverpool da piyasanın ebesini belleyen kulüplerden oldu iyice.

Courtois söylentilere göre 30M, Alisson 75M.
Tek fark Courtois bir yil sonra serbest ama öbür tarafta Dünya Kupasinin en iyi kalecisi secildi.
Aradaki farkin bana göre mantigi yok.

Ya bu Liverpool transfer konusunda en dengesiz takım,Alisson Liverpool gibi açık oynayan takımlar için çok iyi bir tercih ama ya bu para nedir ederi en fazla 35-40ı geçemicek bir adam,bi Brezilya pasaportu nelere kadir
Beğendiğim bir kaleciydi tam fmde oynamalık kadro kuruyolar

Alisson o paralari edecek bir herif degil, Ederson falan da daha iyi ayrica

Yan toplarda ciddi zaafi var Alisson'un, Liverpool'un sacma sapan goller yeme gelenegi surecek gibi

As stopere falan ihtiyac yok, en onemli transfer Fekir'di o da yatti

Bir kaleciye ödenen en yüksek bedel olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla o parayi Alisson'a gomeceklerine Donnarumma, Perin, Consigli, Rui Patricio, Hradecky, Horn, Leno, Subasic ya da Keylor Navas'a yonelmelilerdi

Illa cok para gommek istiyolardiysa Oblak vardi

Alisson'un bunlardan iyi olup olmamasi muamma, asiri sisirilmis bir adam

Liverpool have denied making a 70m euro bid for Roma goalkeeper Alisson Becker after reports in Italy suggested the two clubs were in talks. [Sky Sports]

Valla o parayi Alisson'a gomeceklerine Donnarumma, Perin, Consigli, Rui Patricio, Hradecky, Horn, Leno, Subasic ya da Keylor Navas'a yonelmelilerdi

Illa cok para gommek istiyolardiysa Oblak vardi

Alisson'un bunlardan iyi olup olmamasi muamma, asiri sisirilmis bir adam

Ben Alisson'u beğeniyorum ama Liverpool yerinde olsam Courtois - Real Madrid olayı gerçekleştiği an Keylor Navas'a yanlardım. Kapanan takımda da açık oynayan takımda da sırıtmaz. Üst düzey kaleci.

Ben Alisson'u beğeniyorum ama Liverpool yerinde olsam Courtois - Real Madrid olayı gerçekleştiği an Keylor Navas'a yanlardım. Kapanan takımda da açık oynayan takımda da sırıtmaz. Üst düzey kaleci.

Abartmiyorum Kosta Rikali, hafif kisa boylu, biraz da tipsiz oldugundan cok geri planda tutuluyor ama MUAZZAM bir kaleci Keylor Navas

Alan buyuk is yapmis olacak

Abartmiyorum Kosta Rikali, hafif kisa boylu, biraz da tipsiz oldugundan cok geri planda tutuluyor ama MUAZZAM bir kaleci Keylor Navas

Alan buyuk is yapmis olacak

Hatırlarsın De Gea'yı almak uğruna eşantiyon olarak gönderiyorlardı Navas'ı bir ara. Manu evrakları göndermeyip ayak yapınca iptal olmuştu transfer. Adam 3 CL şampiyonluğu yaşadı üzerine. Kaleci için en verimli yaşlarında ama hala yerine kaleci bakıyorlar.

Bu Patricio beleş değil mi niye kimse istemiyor o herifi

Wolverhampton'a gitti Patricio.

Geri
Üst Alt