Liverpool FC Takip Başlığı

klopp hocam neşteri dogru yerlere vurdu keita ve fabinho tam aradıkları adamdı,kale boştu o da alındı

lovren öküzünü çiftlige bagıslayıp yerine iyide bir stoper almalı

seneye favorilerim önce city sonra liverpool ,mou uyusun dursun daha

Donnarumma da acayip sorunlu bir bebe ya. Öyle bir yatırım yapmam yönetici olsam. :D
Juve alır diyordum da adamlar tüm parayı Ronaldo'ya basmak için almamış resmen. Mino Raiola denilen çakal Milan'ı bitirdi resmen öyle bir kontrat yaptılar ki büyük ağabeyini bile alıp yedek kaleci yaptılar.

Lovren kendisini dünyanin en iyi stoperlerinden olarak görüyor. O andaval gitmez bence kovmadikca.

Cünkü ona talip olacak takim kesinlikle Liverpool dan cok daha düsük bir takim olur ancak. Liverpool dan daha üstün hic bir takim o mal herifi almayi birak genis oyuncu transfer listesine bile koymaz.

Ulan vay anasını 2001 yılında 53 milyon euro bonservis ödenmiş Buffon'a oha. Allison bu kadar iyi mi 70 milyona istediğin kaleciyi alırsın heralde.

Alissonun bu kadar etmesinin tek nedeni Kariusun ağır çöp çıkması adamlar yanıp tutuştu resmen Roma da şark kurnazı gibi hemen ittirevermiş 70e... Tek eksik World Class bir stoper kaldı onu da bu dönem almaları çok zor ciddi para harcadılar üstelik öyle böyle Hırvatistan defansını toparladı Lovren turnuvada..

100 70ten buyuk oldugu icin mi? yoksa atletico indirim yapmazdi diye mi?
Atletico indirim yapmazdi kesinlikle, ayni Griezmann da oldugu gibi zor satar oyuncularini. Bir kaleci icin 70 milyon euro cok para ama 100 milyon euro bana gore daha da sacma. Degmez yani.

70'i tak diye verebilecek kulüp olsam 100'ü gömer Oblak'ı alırdım. 10 sene gol yemezdim herhalde.
Arada 30 milyon fark var, oyle kucuk gormeyin derim. O farki da iki kaleci arasinda pek goremiyorum. Oblak biraz daha iyi tabi, ama degmez bir kaleci icin. Oblak'in gol yemedigi ondan ziyade takimin defansif kalitesi sayesinde.

10 numara.

DijJDBcXkAAP2vc.jpg

Akılları varsa tüm parayı Napoli'den Koulibaly'e basarlar,Van Dijk-Koulibaly defansı feci bir şey olur,çok da süper bir takım olurlar

Geri
Üst Alt