Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.813
- 2.893
Donnarumma da acayip sorunlu bir bebe ya. Öyle bir yatırım yapmam yönetici olsam.Donnarumma'yı alırım 70 küsür Alisson'a vermek salaklık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donnarumma da acayip sorunlu bir bebe ya. Öyle bir yatırım yapmam yönetici olsam.Donnarumma'yı alırım 70 küsür Alisson'a vermek salaklık.
Juve alır diyordum da adamlar tüm parayı Ronaldo'ya basmak için almamış resmen. Mino Raiola denilen çakal Milan'ı bitirdi resmen öyle bir kontrat yaptılar ki büyük ağabeyini bile alıp yedek kaleci yaptılar.Donnarumma da acayip sorunlu bir bebe ya. Öyle bir yatırım yapmam yönetici olsam.![]()
Onun serbest kalma bedeli 100 milyon euro. Yani alinamazdi.o paraya OBLAK alinamaz miydi
Onun serbest kalma bedeli 100 milyon euro. Yani alinamazdi.
Atletico indirim yapmazdi kesinlikle, ayni Griezmann da oldugu gibi zor satar oyuncularini. Bir kaleci icin 70 milyon euro cok para ama 100 milyon euro bana gore daha da sacma. Degmez yani.100 70ten buyuk oldugu icin mi? yoksa atletico indirim yapmazdi diye mi?
Onun serbest kalma bedeli 100 milyon euro. Yani alinamazdi.
Arada 30 milyon fark var, oyle kucuk gormeyin derim. O farki da iki kaleci arasinda pek goremiyorum. Oblak biraz daha iyi tabi, ama degmez bir kaleci icin. Oblak'in gol yemedigi ondan ziyade takimin defansif kalitesi sayesinde.70'i tak diye verebilecek kulüp olsam 100'ü gömer Oblak'ı alırdım. 10 sene gol yemezdim herhalde.