Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Geç geçen seneyi geç.Bir yıl iyi oynadı diye eşit tuttuğun adama bak.Sana ne diyorum 2003'te Torres 17 yaşındaydı ve Atletico Madrid'in birinci forvetiydi.O zamandan beri bu adam dünya yıldızı.Her türlü Torres ezer. İki tane Van Persie koy gene ezer.Bir tarafı ile güler sana insanlar.

17 yaşında Saviola da süperdi. Şimdi Benfica'da.

Geç bu işleri.En son kim iyiyse diye mantık yok.Fabregas müthiş bir futbolcudur. Haklısın ama Steven Gerrard bir futbolcudan çok ötesidir. Paha biçilemez bir adamdır.

Gerrard daha efsane olabilir ama aktif futbol yaşantılarını kıyaslıyoruz, geçmişlerini değil.

17 yaşında Saviola da süperdi. Şimdi Benfica'da.

Kafanı sen duvarlara vur.Git at kendini. Torres halen dünyanın en beş santraforundan biri ve sen Saviola ile bir tutuyorsun.Her sene üstüne koyarak gelen bir adam Torres.Dünyanın en yüzeysel adamısın.

Halamın bıyıkları muhabbetine sardı bu iş.

Torres'e resmen hakaret ediliyor bu topakta

Arsenal, Arsen Wenger gibi hep güzel futbolu düşünen bir adamla yıllarca çalıştıkları için göze hoş oyun sergiliyorlar.

Ama kesinlikle ne Premier League'de, ne Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar çıkmalarını sağlayacak bir kadroları yok.

Yani bugün kadrodan kaç tane oyuncu Real Madrid, Barcelona gibi takımlarda ilk 11 oynayabilir?

Vermelaen, A. Song, Fabregas bir de belki Arshavin.

Başka adam yok.

Yani Çeyrek Final'ler falan yaşanır. Ligi ikincide bitirebilir. Ama şampiyonluk, asla.

Arsenal, Arsen Wenger gibi hep güzel futbolu düşünen bir adamla yıllarca çalıştıkları için göze hoş oyun sergiliyorlar.

Ama kesinlikle ne Premier League'de, ne Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar çıkmalarını sağlayacak bir kadroları yok.

kadro var ama liverpool gibi tecrube yok.. :)

van persie 126 maç 47 gol

fernando torres 84 maç 57 gol

premier ligdeki toplam istatistikleri gördüğün üzere,son sezonda da torres eziyor,genel olarakta torres eziyor,yetenek olarakta torres eziyor.

Tartışdığımız şey o değil zaten.Adamların adam akıllı,maçı kopartacak yıldızları,kalecisi yok gelmiş kadro eziyor falan filan.Hodgson sistemini oturtsun görürüz bakalım Liverpool 5.liğime oynuyor ?

premier ligdeki toplam istatistikleri gördüğün üzere,son sezonda da torres eziyor,genel olarakta torres eziyor,yetenek olarakta torres eziyor.

La Liga kariyerine hiç girme Yunus şimdi gene Saviola diyip kaçar işin ucundan :D

Gerrard daha efsane olabilir ama aktif futbol yaşantılarını kıyaslıyoruz, geçmişlerini değil.

Hep işine geldiği gibi konuşuyorsun. Liverpool taraftarının çoğu Insua 'yı beğenmedi diye onları referans alıyorsun. Ama Galatasaray 'a gelince ''Çoğunluğun dediği doğru olmak zorunda mı benim düşüncem bu'' oluyor.

Yine işini gelince ''Geçmişine bakma, bugüne bak'' diyorsun. Ama Galatasaray söz konusu olunca ''Insua 'yı Antep maçında izlemeyip Aston Villa maçına baktım ama kötü oynadı Insua, ben zaten geçmişini biliyorum'' diyorsun.

Küçük yaşlarda FM falan bilmediğin için Real Madrid 'teki Eto'o ile Anelka 'yı karıştıyorsun.

Neyse sen takıl. Ama rica ediyorum daha az sabote et Galatasaray ilgili konu başlıklarını.

Yanlız Van Persie ile Torres karşılaştırılması çok saçma.

Çünkü Van Persie'yi biz bugün alsak, santarafor olarak değil Sağ Forvet olarak oynatırız. Pino'nun mevkisine. Torres'i alırsak Milan Baros yerine santrafor olarak oynatırız.

Aralarında stil farkı var. Van Persie, D. Villa, Rooney, T. Henry bunlar ayrı stilde oyunculardır. Drogba, Torres, İbrahimovic, D. Milito bunlar ayrı stilde oyunculardır.

Tartışdığımız şey o değil zaten.Adamların adam akıllı,maçı kopartacak yıldızları,kalecisi yok gelmiş kadro eziyor falan filan.Hodgson sistemini oturtsun görürüz bakalım Liverpool 5.liğime oynuyor ?

Abi ondan zaten yazın köpek gibi Joe Cole'un peşinde koştular alamadılar.Şimdi Joe Cole,Gerrard,Carragher tu kaka oldu.Bu kadar apaçi adam görmedim ben. Van Persie eşittir Torres diyen futbol cahilidir başka bir şey değil.

Yani bugün kadrodan kaç tane oyuncu Real Madrid, Barcelona gibi takımlarda ilk 11 oynayabilir?

Vermelaen, A. Song, Fabregas bir de belki Arshavin.

Başka adam yok.

Yani Çeyrek Final'ler falan yaşanır. Ligi ikincide bitirebilir. Ama şampiyonluk, asla.

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalarlar, ama bende senin gibi pek ihtimal vermiyorum şampiyon olucaklarına. ManU veya Chelsea'den biri götürür gene bu sezonu.

Abi ondan zaten yazın köpek gibi Joe Cole'un peşinde koştular alamadılar.Şimdi Joe Cole,Gerrard,Carragher tu kaka oldu.Bu kadar apaçi adam görmedim ben. Van Persie eşittir Torres diyen futbol cahilidir başka bir şey değil.

Serhat'ın nasıl futbolcu beğendiğini çok merak ediyorum.

Zira kendisi Arshavin'in Arsenal'in en kötü oyuncusu olduğunu düşünüyor.

Halbuki, Arshavin olmasa dünkü Barcelona gibi hücumda kısırlık çekerler. Arshavin, Arsenal'de Messi etkisi yapıyor takıma.

Tamam da niye golleri kıyaslıyoruz ki? Van Persie'nin EPL kariyerinde sadece en uçta oynadığını mı düşünüyorsun? Kanatlarda da oynadı, ikinci forvet olarak da. Şartlar geçen sezonki gibi eşit olursa kıyaslama o zaman mantıklı olur.

Aynen.Birde kıyaslamaktan korktuğu için yedek takıma yazıyor.:asd:

Liverpool'un çekirdek kadrosu iyidir tekrar ediyorum.Bu yıl belli bir yapılanma geçirecekler. Başarı olmasa bile gerekli temizlikler yapılacak.Joe Cole,Konchesky,Jovanovic,Meireles çok iyi transerler. Torres elbetteki daha iyi olacaktır.

Tamam da niye golleri kıyaslıyoruz ki? Van Persie'nin EPL kariyerinde sadece en uçta oynadığını mı düşünüyorsun? Kanatlarda da oynadı, ikinci forvet olarak da. Şartlar geçen sezonki gibi eşit olursa kıyaslama o zaman mantıklı olur.

İşte senin sorunun bu.Daha iki senelik forveti bir üstadla karşılaştırıyorsun.

Serhat'ın nasıl futbolcu beğendiğini çok merak ediyorum.

Zira kendisi Arshavin'in Arsenal'in en kötü oyuncusu olduğunu düşünüyor.

Halbuki, Arshavin olmasa dünkü Barcelona gibi hücumda kısırlık çekerler. Arshavin, Arsenal'de Messi etkisi yapıyor takıma.

İşte bahsettiğim zihniyet bu. "İsmi olan iyidir" zihniyeti. Terry'yi Vermaelen'den iyi gören zihniyet.

Geri
Üst Alt