Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Yok yok istatistik olarak eşit.Torres onlarca kez Vidic'i,Ferdinand'ı yerlerde süründürmüş falan ne önemi var.

Insua'yla ilgili bir Liverpool forumu

wtf has happend to insua? where is he? have we sold him or what?

- Sattık mı, ne oldu Insua'ya?

I think we got rid of him mate.

- Galiba ondan kurtulduk dostum.

i dont really care .. he's crap anyway

- Umurumda değil. Çok kötü zaten.

but he is a left back and we aint got too many

- Ama o bir sol bek ve biz çok fazla sol beke sahip değiliz

id rather have no left backs then have Insua to be honest

- Dürüst olmak gerekirse, sol beksizliği Insua'ya tercih ederim.

what can i say Nicho .. i just dont think he's good enough .. no pace and no brain ,he's just not very good really

just my opinion tho

- Ne diyebilirim ki Nicho. Yeterince iyi olduğunu düşünmüyorum. Sürat yok, beyin yok. Gerçekten çok iyi değil. Sadece kendi fikrim.

Orada isyan eden adamlarda vardı.Hatta sahipleriyle dalga geçiyorlardı.Modlar silmiş herhalde :rolleyes:

sadece senin gibi futbol bilgisi olmayan bir iki kisinin yazdiklarini buraya alintilaman gulunc olmus.. Insua basligini bende basta sona okudum Liverpool forumunda genel kani tamamen Insua'nin satilmasinin cok yanlis oldugu yonundeydi..

aradan bi kaç tane tarftar yorumu çekmiş onları gösteriyo,olm valla komiksin serhat:asd:,sen bu forudma hep kal eğlendiriyosun bizi:asd:

Liverpool forumlarında ağlıyorlar dediniz. Gittik baktık ama herkes mutlu.

Thanks Insua, for all your hard work and being a masive scapegoat and taking it on the chin. Sorry about the abuse you got whilst here, hope you find the support you deserve at Gala. All the best!

As for the deal itself, moronic doesn't even sum it up.

I am pissed off totally about this, this lads treatment has been terrible. And the good news? Well there is none is there. Who knows how our latest buy will fair in this place.

Insua should be our left back period. But we are too moronic to give the lad a chance. We are certainly going for grit and determination over style and flair it seems.

Hopefully he can be used as a makeweight in an Arda Turan transfer in the future. All the best.

Insua will be a world class footballer in the next couple of years and what do we do....?

We (should I say the board) bring in journeymen who maybe know the ropes and can do a job now, but at what cost? Getting rid of talent we have nurtured is not the way - Its breaking my heart.

I just find myself humming ..... don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark.

ynwa

Dunoo about world class mate, but it certainly is bollocks getting rid of him and signing Konchesky. Not saying I won't get behind Konchesky, I'm just very dissapointed to see a young talent leave, and an older, imo much poorer player arrive.

What a fucking joke. Absolutely fucking joke.

What a ridiculous situation. Who the hell do they think they are.

Even more ridiculous when you consider the new home grown rules, and the fact that Insua has truly come through our system

In my happy little world, Rafa will be back next season, bringing back Insua, Lucas becoming the next Gerrard, Ngog the next Henry and Reina our captain.

I can only dream now...

yeterlimi Serhat kardesim? daha fazlasi da var burada :)

Insua - Season-long loan at Galatasaray

İnsuayı çıplak gözle izledim. Hiçte öyle abartıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. Eksik yönleri var mı var ama pozisyon alma bilgisi ve hissleri çok kuvvetli bir sol bek.

Sizde cevap vermeyin alıntı yapıp. Yazar yazar gider.

bencede serhat hep ortalığı germeye çalışyo diğer konulardaki yorumlarına da baktım insua geldiğinden ilk karalayanlardan zaten insuayı bilen bilir bizim içimiz rahat demekki bazıları hoşnut değil he deyip geçicem bundan sonra

İşine gelmeyince cevap vermez genelde.Refik abiyede cevap verememişti.

ben daha cevap vermem alinti da yapmam.. :)

yeterlimi Serhat kardesim? daha fazlasi da var burada :)

Insua - Season-long loan at Galatasaray

İronik mesajlar var arada. Onları da iyi söylemişler gibi göstermişsiniz. Yine Insua'nın yapabilecekleri üzerine yorumlar var. Yaptıklarıyla ilgili iyi şeyler düşünmüyor kimse. Ben performansının kötü olduğunu söylemiştim. Buradaki bütün yorumlar gelecekle ilgili.

Bu arada yemek yedim. Cevap vermeme gibi bir durum olamaz. Her soruya bir cevabım var.

İronik mesajlar var arada. Onları da iyi söylemişler gibi göstermişsiniz. Yine Insua'nın yapabilecekleri üzerine yorumlar var. Yaptıklarıyla ilgili iyi şeyler düşünmüyor kimse. Ben performansının kötü olduğunu söylemiştim. Buradaki bütün yorumlar gelecekle ilgili.

Bu arada yemek yedim. Cevap vermeme gibi bir durum olamaz. Her soruya bir cevabım var.

İyi afiyet olsun o zaman.Refik abiye ne cevap vereceksin çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt