Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Burada herkes Serhat'a geçirmiş hazır adamın adı çıkmış diye ama Torres-RVP kıyaslaması dışında neredeyse bütün dedikleri doğru. Liverpool'un ötesi kıt bir kadrosu ve üzerine de iki futbolcuya dayalı bir sistemleri var ; Torres-Gerard. İkisi de sakat olunca geçen sene hallerini gördük,bu sene de pek fark etmeyecektir. Joe Cole falan bu sisteme ayak uyduramaz nasıl Babel uyduramadıysa. Hodgson da küçük takımın büyük teknik direktörüdür bence,gayet yanlış bir seçim. Ha kimi alsaydı diyorsunuz o da aklıma gelmiyor şu anda.

Arsenal'e Torres,Gerrard ve Reina dışında hiçbir adamı monte edemezsiniz. Teker teker bütün oyuncuları da kıyaslayabilirim. Belki eski formunda olsa Agger veya Skrtel ikilisinden birini Vermaelen'in yanına monte edebilirdim ama ikisinin de formları son baktığıma göre yerlerde ve Koscielny,Squillaci transferleriyle Arsenal orayı da sağlama aldı.

Asıl kendisini kandıran Arsenalliler.O kadar genç takımız falan diye övünürler ama bir Babel bir N'Gog kadar yetenekli gençleri yok.Bendtner,Diaby,Denilson gibi vasat adamları iyi diye önümüze koyuyorlar.Merida,Traore falan zaten gitti.Eduardo yeni Henry dediler sattılar.Walcott'da üst düzey bir adam değil.Wilshere-Ramsey belki birşeyler yapabilir ama o kadar.Başka birşey yok.Adam akıllı bir Fabregas(o da büyük maçlar hariç),Song'u parlattılar.

En çok bu yoruma takıldım,tepeden tırnağa yanlış bu mesaj.Arsenalliler bir kere 2-3 senedir artık güzel futbol yetmez,şampiyonluk istiyoruz diyorlar zaten. Wenger yine de ekonomik düşünüyor,para harcamayı sevmiyor,geleceği düşünüyor.

Mesajdaki en büyük ironi şurada : Arsenal bir tek Fabregas ve Song'u parlattı diyorsun ve Babel-N'Gog'u Liverpool'un muhteşem yetenekleri olarak sayıyorsun. Yani ahahahahah demek istiyorum burada. İlk olarak Babel de N'Gog da Arsenal ilk 18'ine yetenek olarak bile giremezler,ikinci olarak Babel'in futbol hayatı Liverpool sayesinde bitti neredeyse, N'Gog da geçen sene milyonlarca eleştiri almıştı,bence hala çok gereksiz bir forvet. Baros'u kesebilecek bir kapasitede bile değil bence.

Yani Liverpool ile Arsenal'i yetenekleri kullanmakta,parlatmakta kıyaslarsan büyük zarara girersin. Liverpool yetenekleri gerçek fiyatlarını üzerine alıp standardın altında performans alırlar oyuncudan. Arsenal yetenekleri potansiyel fiyatın altında alıp standardın üzerinde performans göstertir.

Arsenal bir de o vasat adamlarla bile (Denilson'uydu Diaby'siydi Bendtner'iydi) Liverpool'un aşırı transfer harcamalarına rağmen kaç senedir ligi Liverpool'un üzerinde bitiriyor. O yüzden o bedavaya gelen vasat adamları eleştirmek pek akıl karı değil.

En çok bu yoruma takıldım,tepeden tırnağa yanlış bu mesaj.Arsenalliler bir kere 2-3 senedir artık güzel futbol yetmez,şampiyonluk istiyoruz diyorlar zaten. Wenger yine de ekonomik düşünüyor,para harcamayı sevmiyor,geleceği düşünüyor.

Mesajdaki en büyük ironi şurada : Arsenal bir tek Fabregas ve Song'u parlattı diyorsun ve Babel-N'Gog'u Liverpool'un muhteşem yetenekleri olarak sayıyorsun. Yani ahahahahah demek istiyorum burada. İlk olarak Babel de N'Gog da Arsenal ilk 18'ine yetenek olarak bile giremezler,ikinci olarak Babel'in futbol hayatı Liverpool sayesinde bitti neredeyse, N'Gog da geçen sene milyonlarca eleştiri almıştı,bence hala çok gereksiz bir forvet. Baros'u kesebilecek bir kapasitede bile değil bence.

Yani Liverpool ile Arsenal'i yetenekleri kullanmakta,parlatmakta kıyaslarsan büyük zarara girersin. Liverpool yetenekleri gerçek fiyatlarını üzerine alıp standardın altında performans alırlar oyuncudan. Arsenal yetenekleri potansiyel fiyatın altında alıp standardın üzerinde performans göstertir.

Arsenal bir de o vasat adamlarla bile (Denilson'uydu Diaby'siydi Bendtner'iydi) Liverpool'un aşırı transfer harcamalarına rağmen kaç senedir ligi Liverpool'un üzerinde bitiriyor. O yüzden o bedavaya gelen vasat adamları eleştirmek pek akıl karı değil.

Dikkat ettiysen ben parlattı demedim.Bunlar kadar yetenekli adamları yok dedim.Babel ve N'gog kötü performans sergiliyorlar ama bunların iyi oynadığı maçlardaki potansiyeline ulaşan adamları yok.

Ayrıca Arsenal bir senedir ligi Liverpool'un üstünde bitiriyor.Bundan önceki sene Liverpool ManU'nun ardından 2. olmuştu.

Son olarak Liverpool aşırı para harcıyor demişsin.Sattıkları-aldıkları paralara bakarsak Liverpool bu sezonu karlı geçirdi.

Arsenal'in gençlerini yeren yok.Serhat antipatikleştirmese Arsenal'de güzel takım.Ama pireyi de deve yapmaya gerek yok.Yok Vermaelen Terry'den iyi, yok Gerrard Arsenal'de kadroya giremez falan. Az mantık lazım.Az düşünerek konuşmak lazım.

Arsenal'in gençlerini yeren yok.Serhat antipatikleştirmese Arsenal'de güzel takım.Ama pireyi de deve yapmaya gerek yok.Yok Vermaelen Terry'den iyi, yok Gerrard Arsenal'de kadroya giremez falan. Az mantık lazım.Az düşünerek konuşmak lazım.

1 - Arsenal'ın gençlerini yeren nasıl yok? Adil denen eleman resmen hakaret etti. Babel ve N'gog daha iyiymiş Arsenal'ın bütün gençlerinden. Gülerler bu lafa. Babel dediğimiz adam Liverpool'da çünkü gitmemekte ısrar ediyor. 2 yıldır biletini kestiler adamın. Son dakikada Carlton Cole'la takasını iptal etti Babel. Cole'u da N'gog'u yetersiz buldukları için alıyorlardı bu arada. Sonuçta Liverpool yetersiz görüyor bu adamları.

2 - Vermaelen kesinlikle Terry'den daha iyi. Futbolcuları isimleriyle ve geçmişleriyle ölçmeyi bırakın.

3 - Gerrard, Arsenal'da kadroya giremez. Fabregas olduğu sürece tabi. Şu anda Liverpool haricindeki herhangi bir takım Fabregas'ı tercih edecektir.

Real Madrid Gerard'ı istemişti en son

Ada'nin acik ara en iyi Takimi Manchester United'dir!Ne Liverpool, ne Chelsea, ne de Anaokulu Arsenal.Coluk Cocukla sampiyon olunmuyor iste.Red Devils 4ever Number one.

Yahu illa yetersiz buldu diye mi alıcaklardı adamı ?Ona bakalırsa (yanlış hatırlamıyorsam)Djorou vs... genç stoperler vardı Arsenal'de niye Campell'ı aldılar ?Liverpool'un yetersiz bulması başka Arsenal'deki adamlarla kıyaslanması başka.Bana şunu söyle N'gog mu Bendtner mi ?Babel'deki potansiyel kadar yetenekli adamınız var mı?Laflarıımı yanlış anlıyorsunuz hep.Gençleri yetiştirme politikasını benimseyen bir kulüp olarak Liverpool kadar yetenekli elemanlarınız yok.Ha Wilshere iyi çocuk olacak orası ayrı.

Laf ebeliği yapma geçen topak açmıştık Gerard teklifleri için. Fabregas zaten Barça'ya gidecek orası bilinen birşey.Madrid istese ona da teklif götürür.Gerard'ı da Liverpool'dan koparacak tek takım Madrid'dir.Başka takım teklif etse küfür ederler o teklife

Şu anlık için derseniz Fabregas daha formunda ama genel itibari ile olayı ele alırsak ben Gerrard derim.

Yahu illa yetersiz buldu diye mi alıcaklardı adamı ?Ona bakalırsa (yanlış hatırlamıyorsam)Djorou vs... genç stoperler vardı Arsenal'de niye Campell'ı aldılar ?Liverpool'un yetersiz bulması başka Arsenal'deki adamlarla kıyaslanması başka.Bana şunu söyle N'gog mu Bendtner mi ?Babel'deki potansiyel kadar yetenekli adamınız var mı?Laflarıımı yanlış anlıyorsunuz hep.Gençleri yetiştirme politikasını benimseyen bir kulüp olarak Liverpool kadar yetenekli elemanlarınız yok.Ha Wilshere iyi çocuk olacak orası ayrı.

1 - Djourou sakattı diye aldılar Campbell'ı.

2 - Liverpool yetersiz buluyor yolluyor. Bu bir şeyleri kanıtlar. Arsenal'daki adamlarla kıyaslanma noktasında ise, çok yaşlılar kıyaslanmak için.

3 - N'gog mu, Bendtner mi? Bendtner tabi ki.

4 - Babel 1986 doğumlu. Fabregas 1987 doğumlu. Babel'in potanisyeli falan geçti artık, hikaye oldu. Wilshere, Walcott, Ramsey, Gibbs, ... Takımdaki herkes Babel'den iyi neredeyse.

5 - Liverpool'da yetenek olarak kimse yok. Sadece öyle bir hava yaratılıyor. En son genç yetenek kim çıktı Liverpool'dan? Gerrard. 10 yıl önceydi.

Laf ebeliği yapma geçen topak açmıştık Gerard teklifleri için. Fabregas zaten Barça'ya gidecek orası bilinen birşey.Madrid istese ona da teklif götürür.Gerard'ı da Liverpool'dan koparacak tek takım Madrid'dir.Başka takım teklif etse küfür ederler o teklife

Laf ebeliği falan yok ortada. Kime teklif yaptıklarının önemi yok. Kimi tercih edecekleri konumuz.

Fabregas'ı kimse tercih etmez çünkü o zaten Barça'nın malı.

Doğal olarak Gerard'tan başka seçenek yok.Yani böyle bi kıyas yok.

İngiliz takımları Gerard'ı zaten alamazlar.İtalyanların gücü yetmez.Tek takım Madrid o da yüklü miktarda para teklif etti zaten

Terry, Lampard ve Gerard 'ı alamayacaklarını Jose söylemişti. Takımının bayrak adamları bunlar, satmazlar gibi bişeydi. Yoksa Gerard 'ı dünyada istemeyecek kulüp yok.

Dikkat ettiysen ben parlattı demedim.Bunlar kadar yetenekli adamları yok dedim.Babel ve N'gog kötü performans sergiliyorlar ama bunların iyi oynadığı maçlardaki potansiyeline ulaşan adamları yok.

Ayrıca Arsenal bir senedir ligi Liverpool'un üstünde bitiriyor.Bundan önceki sene Liverpool ManU'nun ardından 2. olmuştu.

Son olarak Liverpool aşırı para harcıyor demişsin.Sattıkları-aldıkları paralara bakarsak Liverpool bu sezonu karlı geçirdi.

Bu sene mali krizde oldukları için zaten oyuncu alamadılar ve o yüzden de Benitez'i kovdular. O yüzden Amerikan sahipleri şu anda kulübü satmaya çalışıyorlar,hatta bir tane Hong-Kong'lu milyarder almaya çalışıyordu kulübü,o alırsa ikinci Manchester City vakası olacak Liverpool.

Son 3-4 sene transfer mali tablosu çıkartılırsa Liverpool'un milyonlarca euro zarar ettikleri gözükecektir.

Babel'in Liverpool'da oynadığı en iyi maç da Walcott'un daha bu sene Blackpool'u tek başına dağıttığı maça denk gelemez. Arsenal'in bütün kanat oynayabilen oyuncuları Babel'den üstündür Walcott'tan,Nasri'sine,Arshavin'ine kadar.

Geri
Üst Alt