Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Fabregas'ı kimse tercih etmez çünkü o zaten Barça'nın malı.

Doğal olarak Gerard'tan başka seçenek yok.Yani böyle bi kıyas yok.

İngiliz takımları Gerard'ı zaten alamazlar.İtalyanların gücü yetmez.Tek takım Madrid o da yüklü miktarda para teklif etti zaten

Oynadıkları futbolu göz önünde bulundurarak konuşuyorum ben. Herkesin tercihi Fabregas olur.

Gerrard,Carragher her türlü Arsenal'in kapısında yatması gereken oyuncular.Ayrıca Terry'nin ne zaman formu düşmüş.Ulan premier lig izlemesek yiyeceğiz.Çatır çatır top oynuyor herif.Herkesi kendin gibi cahil sanma.Vermaelen Terry'den diyor oha ki ne oha.

Gerard'a gelen teklif belli olanları,gerçekleri konuşalım

Terry, Lampard ve Gerard 'ı alamayacaklarını Jose söylemişti. Takımının bayrak adamları bunlar, satmazlar gibi bişeydi. Yoksa Gerard 'ı dünyada istemeyecek kulüp yok.

Gerrard'ı herkes ister. Ama "Fabregas mı, Gerrard mı?" tartışmasında, Fabregas'ı seçerler.

Gerrard,Carragher her türlü Arsenal'in kapısında yatması gereken oyuncular.Ayrıca Terry'nin ne zaman formu düşmüş.Ulan premier lig izlemesek yiyeceğiz.Çatır çatır top oynuyor herif.Herkesi kendin gibi cahil sanma.Vermaelen Terry'den diyor oha ki ne oha.

Carragher ve Gerrard'ı ne yapacak Arsenal? Daha iyileri zaten mevcut.

Terry geçen sezon sapır sapır dökülüyordu. Herkes güldü adama. Milito'dan çalım yiyince iyice JB malzemesi oldu. Futbolu takip etmiyorsun, bari medyayı takip et. Vermaelen yılın en iyi stoperi seçilerek gösterdi Terry'den üstün olduğunu.

Carragher ve Gerrard'ı ne yapacak Arsenal? Daha iyileri zaten mevcut.

Terry geçen sezon sapır sapır dökülüyordu. Herkes güldü adama. Milito'dan çalım yiyince iyice JB malzemesi oldu. Futbolu takip etmiyorsun, bari medyayı takip et. Vermaelen yılın en iyi stoperi seçilerek gösterdi Terry'den üstün olduğunu.

Yerim senin medyanı arkadaş.Medya kim.Bilmemnereye seçilmiş vesaire.Terry geçen yıl çatır çatır oynadı.Halen de oynuyor.Adamlar ligte 2de 2 yaptı ve çok az gol yediler.Bu kadar hücumu kovalayan bir takımın stoperi olarak herşeyi yaptı.Cahilsin. kusura bakma.

Carragher ve Gerrard'dan iyi oyuncu yok Arsenal'de geç bu işleri.

Bu şuna benziyor Del Piero mu , Cr9 mu?

Ee biri yolun sonuna yaklaşıyor diğeri yolun daha başında.Saçma yani bu kıyas

Ama gerçekte olan teklifler var.

Yolun sonu dediğin daha 29 yaşında Gerrard gibi adamlar her türlü kaldırır 36 yaşına kadar.Gerrard bir futbolcudan çok ötesidir. Takımı emanet edebileceğiniz bir adamdır.Yetenek olarak da bana göre Fabregas'dan bir adım önde. . Ben bir takım kurmak istesem ilk Gerrard'ı alırım.Benim görüşüm bu.

Yerim senin medyanı arkadaş.Medya kim.Bilmemnereye seçilmiş vesaire.Terry geçen yıl çatır çatır oynadı.Halen de oynuyor.Adamlar ligte 2de 2 yaptı ve çok az gol yediler.Bu kadar hücumu kovalayan bir takımın stoperi olarak herşeyi yaptı.Cahilsin. kusura bakma.

Carragher ve Gerrard'dan iyi oyuncu yok Arsenal'de geç bu işleri.

Sen kendini kandır. Seninle muhatap olmuyorum bu kadar bağnazlıktan sonra. Futbolu bilmediğine kanaat getirdim.

Şu andan bahsediyoruz zaten. Şu anda Fabregas, Gerrard'dan daha iyi.

Bence de bari. Cahilsin anladık ama bari bence de.İnsanların çok fikirli olmasını ve saygılı olmasını gerektiğini söylerken ukala tavırlarla bu böyle şu şöyle gibi laflarla sinir bozucu olma. Terry ve Torres olayında iyi mıçtın kabul et.

Elimizdeki verilere göre tercih edilen Gerard ve zaten fanteziye gerek yok her takım seçme şansı olsa Gerard gibi lideri alır.

Çünkü Gerard CL finalinde 45 dakikada 3-0 dan maçı çevirir.

Elimizdeki verilere göre tercih edilen Gerard ve zaten fanteziye gerek yok her takım seçme şansı olsa Gerard gibi lideri alır.

Çünkü Gerard CL finalinde 45 dakikada 3-0 dan maçı çevirir.

Çevirir-di. Şimdi öyle bir durum yok. Neyse arkadaş anlamamakta ısrar ediyorsan sana bir şey diyemem. EPL'nin geçen sezonki istatistikleri de, tercihleri de ortada. Fabregas yılın 11'inde, Gerrard yok. :cool: Vermaelen yılın 11'inde, Terry yok. :cool:

Çevirir-di. Şimdi öyle bir durum yok. Neyse arkadaş anlamamakta ısrar ediyorsan sana bir şey diyemem. EPL'nin geçen sezonki istatistikleri de, tercihleri de ortada. Fabregas yılın 11'inde, Gerrard yok. :cool: Vermaelen yılın 11'inde, Terry yok. :cool:

Tamam sen haklısın en büyük Arsenal haydi git Arsenal forumunda yaz.

Serhat iyi hoşsun hatta Gerrard ve Torres konuları hariç Liverpool için söylediklerinde katılıyorum sana ama senin en büyük hatan yıllık performanslarla oyuncu kıyaslaman.Her oyuncunun iyi veya kötü olduğu formsuz olduğu bir sezonu olabilir.Yani mesela TSL'de yılın 11'inde geçen sene Ömer Erdoğan vardı,Neill yoktu.Şimdi Ömer Neill'dan iyi bir futbolcu mu oluyor mesela?

Kıstas buysa söyleyeyim

Gerard

2004-2005-2006-2007-2008-2009

Hepsinde ilk 11'de dir.Geçen sene girememesinin sebebi Liverpool'un çok kötü olmasıdır

Serhat iyi hoşsun hatta Gerrard ve Torres konuları hariç Liverpool için söylediklerinde katılıyorum sana ama senin en büyük hatan yıllık performanslarla oyuncu kıyaslaman.Her oyuncunun iyi veya kötü olduğu formsuz olduğu bir sezonu olabilir.Yani mesela TSL'de yılın 11'inde geçen sene Ömer Erdoğan vardı,Neill yoktu.Şimdi Ömer Neill'dan iyi bir futbolcu mu oluyor mesela?

Yıllık değil sadece, adamların performanslarının düşüşlerini görüyorum ve daha iyi olamayacaklarını öngörüyorum. Vermaelen'in ve Fabregas'ın geçen sezonki performanslarını yakalayamayacaklar tekrar. Nitekim bu sezonu görüyoruz. Her maç etkisi var Fabregas'ın. Arsenal'la 5 maç oynadı, 3 gol + 5 asisti var. İstatistikleri geçtim, Fabregas çıktıktan sonra takımın nasıl bir vites düştüğünü görmek lazım. Vermaelen de yine geçen sezonki gibi başladı sezona. Hatta daha iyi bir şekilde bile diyebiliriz. Neyse, sezon sonunda zaten kabul görecek bu fikirler.

Geri
Üst Alt