Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Defolun başlıktan.

John Terry'nin nasıl bir düşüşü olmuş çok merak ediyorum .Bugün dünyanın en iyi beş stoperinden biridir ve halen taş gibi oynamaktır.Kimsenin aklına Vermaelen gelmez.

Gerrard ise her yıl belli standartı tutturan bir adam. Her daim bir adım önce Premier Lig'de.

Sabit fikirlisin sonuç değişmeyecek klavyeme harcadığım vakite yazık sürekli başa dönüyoruz

Sabit fikirlisin sonuç değişmeyecek klavyeme harcadığım vakite yazık sürekli başa dönüyoruz

Ben de artık yazmayacağım sabit fikirli bir insanla tartışma olmaz. Sinir bozucu olan ise insanlara futbol öğretilmeye kalkışılıyor burada sinir bozucu bir uslupla.

Bağnaz olan sensin. Gerrard'ın isminden ve geçmişinden dolayı, şu anda daha iyi olduğunu savunuyorsun. Halihazırda Fabregas yılın 11'indeyken, Gerrard'ı göremiyoruz. Bu noktadan itibaren diyorum ki, "Gerrard tekrar Fabregas'ı yakalayamayacak.". Bu sezon başı itibariyle görüyoruz ki, Fabregas hala daha iyi. Aktüel performanslarını kıyaslıyorum ben. Sen ise kabul etmemek uğruna geçmişi karıştırıyorsun işe.

Evet çünkü gelmiş 30 milyonluk teklif var.Bu gerçek olan.

Fabregas'ı tercih ederlerdi lafı.Bu senin fantezin hayal olan.

Yani burada ben bağnazlık yapmış olmuyorum.

2-3 istatistike bakıp konuşan sensin.Ayrıca bahsettiğin 11 olayı da geçmiş oluyor senin laflarına göre.Yani bu noktada kendinle çelişiyorsun

Evet çünkü gelmiş 30 milyonluk teklif var.Bu gerçek olan.

Fabregas'ı tercih ederlerdi lafı.Bu senin fantezin hayal olan.

Yani burada ben bağnazlık yapmış olmuyorum.

2-3 istatistike bakıp konuşan sensin.Ayrıca bahsettiğin 11 olayı da geçmiş oluyor senin laflarına göre.Yani bu noktada kendinle çelişiyorsun

Gerrard'a teklif yok demiyorum ki. Bunu hala anlamadın 7. kez tekrar ediyorum. Gerrard da iyi adam ama Fabregas'ın şu halinden iyi değil ve olamayacak. İkisinin şu andaki performansını kıyas ediyoruz. Son sezonda bariz bir farkla Fabregas daha iyiydi. Bu sezonun açılışına bakıyoruz hala Fabregas iyi. Şimdiki performanstan bahsediyorum. Ayrıca bahsettiğim 11, ligin en son 11'i olduğu için geçmiş olmuyor. Daha yenisi çıkana kadar en yenisi o.

Bağnazlığın da şu. Gerrard'ı hala geçen sezondan öncelerdeki zirve noktasında zannetmek. Bir noktadan sonra futbolcular düşüyor. Gerrard da duraklama dönemine girdi geçen sezon.

Tamam Serhat anlamayacaksın :D Tercih edilen Gerard olmuş senin lafınla kötü geçen sezonuna rağmen 30 milyon verilmiş.

Kendi görüşüne uymuyor diye bağnaz deyip durma.

"Sen bana niye diyorsun" diyorsan ben bunu sadece bu konuyu baz alarak söylemediğimi belirteyim.

Serhat fikrinin içeriğinden ziyade fikrini savunma biçiminden bu kadar tepki oluyorsun. Bak bu konuda daha önce yazdım bişey demedin bi daha göstereyim.

Hep işine geldiği gibi konuşuyorsun. Liverpool taraftarının çoğu Insua 'yı beğenmedi diye onları referans alıyorsun. Ama Galatasaray 'a gelince ''Çoğunluğun dediği doğru olmak zorunda mı benim düşüncem bu'' oluyor.

Yine işini gelince ''Geçmişine bakma, bugüne bak'' diyorsun. Ama Galatasaray söz konusu olunca ''Insua 'yı Antep maçında izlemeyip Aston Villa maçına baktım ama kötü oynadı Insua, ben zaten geçmişini biliyorum'' diyorsun.

Yani kendinle çelişiyorsun başta.

Gerrard, Fabregas ikilisinden istediğini seçer herkes. Bunu dayatmak saçma. Geçen sene Liverpool berbattı zaten sanki sadece Gerrard 'mış gibi konuşuyorsun. Bana kalırsa Wilshere 'i seçerim. Wilshere Gerrard 'ın yerini doldurabilecek tek oyuncu İngiltere 'de bana göre.

Ne olacak bu Liverpool'un hali. Acıların takımı oldu iyice. Manchester United sempatizanı olmama rağmen Liverpool'u da severim ve üzülüyorum artık..

[video=youtube;Y7xvegPH_Lw]https://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw[/video]

Nerde o eski L'pool? :)

manchester united severi olarak live batmıştır....

Rijkaard'ı almalıyız. Çağdışı futbolundan sıkıldım Hodgson'ın.

valla ya rijkaard gibi sevdiğim birini liverpool gibi sevdiğim bi kulüpte görmek isterim.müthiş olur..

kulübü sattılar zaten,rijkaard hamlesiyle t.d sorununu çözerler,sonra aldıkları bi kaç kaliteli oyuncuyla live geri döner,rijkaard ı alırlarsa chelsea sempatizanlığından vazgeçip live'ye dönerim:D

Rijkaardla bi hayal kırıklıgı daha yasıyamam yanlıs tercih olur cünkü liverpoolun durumu suanki GS ile aynı

Liverpool'u severim, sempatim vardır takıma. Frank Rijkaard'ı bu takımda görmek Liverpool'a olan sempatimi arttırmakla beraber gerçekten muhteşem olur :)

Rijkaardla bi hayal kırıklıgı daha yasıyamam yanlıs tercih olur cünkü liverpoolun durumu suanki GS ile aynı

kulüp satıldı,iyi transferler yapılacaktır merak etme,rijkard oynatır onları;)

Geri
Üst Alt