Liverpool FC Takip Başlığı

CL'den olacaklar bu gidişle.

3 hafta art arda CL sıralaması için direkt rakipleriyle oynayacaklar Mayıs'ta - United, Chelsea, Villa.

tabii spor'da kupa maçları var ve fenalar
hem de rotasyonlu kadro
rakibi adeta boğuyorlar
bizden çok dinlenip gelecekler

bu herifler bizi çok pis eder maalesef

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iki kez yendiğimiz Liverpool'un teknik direktörü Arne Slot, Tottenham maçı öncesinde Galatasaray maçıyla alakalı açıklama yaptı.

"Milos Kerkez, çok fazla yumuşak faul ve sarı kart verilen bir ortamda sarı kart gördü. Ayrıca karşılaştığımız takım da bu durumları kullanma konusunda oldukça akıllıydı.

Çünkü ikili mücadelelerde her zaman agresif bir oyuncu ve bazı takımlar, bazı atmosferlerde bir oyuncu sarı kart gördüğünde onu ikinci sarı kartı aldıracak bir ortam yaratmak için oldukça akıllıca davranabiliyor. Juventus maçında bu şekilde rakip kırmızı kart gördü. Bek oyuncularıydı kart görenler.

Kerkez'in sarı kartı vardı ve hakem Galatasaray lehine oldukça fazla faul çalıyordu." (LFC Youtube)

Bir futbolcumuzun parmağını kopardılar birinin kolunu kırdılar çirkeflikte de sınır tanımadılar, maç sonunda futbolcusundan hocasına yaptıkları açıklamalarla ne kadar çiğ ve kepaze bir takım olduklarını gösterdiler, yurt içinde fener neyse yurt dışında da liverpool bundan böyle benim için odur

Bu kadar olaydan sonra Galatasaraylıyım deyip de hala bu liverpoola sempati besleyen taraftarımız varsa da kendini bi gözden geçirsin derim

Katiller sürüsü. PSG 8 tane atar inşallah içerde dışarıda. Bütün futbolcularımızı dövdüler kelimenin tam anlamıyla.

Kulüp tarihiyle taraftarıyla çok büyük bir kulüp ona laf yok. Hatta seyircisi lang ı alkışladı.

Ama bu arne slot kahpesi için elenmelerini istiyorum.

yakın zamanda sutlanırsın insallah kodumun keli.

şimdi psgliyiz, liverpoola sempatim var, avrupada en sevdiğim takımlardan biri. arne slot kaşarı yüzünden psg ezip geçsin istiyorum.

her zaman ingiltere'nin beşiktaş'ı olarak görmüşümdür, son olaylardan sonra tam da öyle olduklarını kanıtladılar. kişisel nefret listemde fener'i geçip beşiktaş'la birlikte zirveye oturdular. burnunuzun boktan çıkmamasını dilerim.

İngiltere'deki ortamı bilenler aydınlatabilir mi ? Bu liverpool ve taraftarları hep böyle medeniyetsiz, cahil ve saygısızlar mı. City, manu, tottenham, chelsea ile de oynadık ama hepsi nezaketli ve saygılıydı

İngiltere'deki ortamı bilenler aydınlatabilir mi ? Bu liverpool ve taraftarları hep böyle medeniyetsiz, cahil ve saygısızlar mı. City, manu, tottenham, chelsea ile de oynadık ama hepsi nezaketli ve saygılıydı
İngilizler topluca medeniyetsiz bir kültür ki.
İki kral kraliçe güç gösterisi ile kendilerini dünyaya pr yaptılar diye medeni topluluk zannediliyor.

Ezelden beridir halkı embesilin teki.

PSG fena çakacak bunlara zevkten dört köşe olacağız

bundan sonra yağmurlu günde bir damla suya muhtaç olacaksınız

Geri
Üst Alt