Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: # FC Liverpool Resmi Başlığı

O değilde Suarez tek başına Norwiche tecavüz ediyor resmen.

Topa en fazla 5 6 kez dokunmuştur Nuri.Bence kötü ama iyi diyene de saygı duyarım.

Zaten bu forumda her zaman tutarsız yorumlar olur, biri iyi der biri kötü ortası hiç yok her konuda :asd:.

edit: ortası varmış meğerse Uğur Bulut sağolsun :D.

nuri müthiş degilde idare ediyo 2sinin ortası

sorumluluk almıyo pek. ama hatası da yok

Nuri fizik olarak PL'nin çok gerisinde. Yapı oalrak da işi zor orada. Allen mesela kalite olarak Nuri seviyesinde değil ama atlıyor zıplıyor o ligin adamı.

nuri hala hazır degil

Nuri resmen kaçak güreşiyor.Topu alıp yanındakine veriyor.Top almak içinde boş alana kaçmıyor.Kısaca ben beğenmedim.Pas hatası yok ama dediğim gibi topu riskli bölgeye atmadığından.Alıp yanında kim varsa ona veriyor.

Nuri resmen kaçak güreşiyor.Topu alıp yanındakine veriyor.Top almak içinde boş alana kaçmıyor.Kısaca ben beğenmedim.Pas hatası yok ama dediğim gibi topu riskli bölgeye atmadığından.Alıp yanında kim varsa ona veriyor.

bence o fizik olarak daha hazır olmadıgından kaynaklanıyo. hazır olunca yapar onları. ama alıpta baskı yiyip kaybediceğine almasın daha iyi. allen da yapabilir o işi

bence o fizik olarak daha hazır olmadıgından kaynaklanıyo. hazır olunca yapar onları. ama alıpta baskı yiyip kaybediceğine almasın daha iyi. allen da yapabilir o işi

Nuri bunları yapabilecek bir oyuncu olduğu için ben beğenmedim diyorum.Bu maç için vasat. Ama hazır olunca tabiki iyi olacak .Bu maç nasıl demiş arkadaşlar .O yüzden kötü dedim.

Nuri hep böyleydi zaten.. Dortmund 'da bile.. Fizik olarak bir kaç kademe daha ilerliye bilir belki ama çok efektik bir oyun beklemeyin Nuri 'den...

Derken Nuri gol attı. :D

Suarez asist.

nuri

Nuri çaktı.

Geri
Üst Alt