Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torres Chelsea maçını bekliyor
El Nino lakaplı İspanyol futbolcu bugün oynanacak maçta Kop tribünlerine kutlayabilecekleri bir hediye vermek istiyor.
İnanması güç ama Fernando Torres, 8 aydır Anfield'da gol atmayı başaramadı.
İspanyol forvet bu sezon sakatlıklarla boğuştu ve şu ana kadar attığı 6 gol deplasman karşılaşmalarında geldi.
Şu ana formunu tekrar yakaladığını düşünen Torres, Chelsea karşısında taraftarlarının önünde gol bulmak istiyor.
Liverpool'un resmi internet sitesine konuşan futbolcu, "Birçok insan bizi izleyecek. Taraftarlarımız kazanmamızı çok istiyor. Ben de gol atıp elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
"Bu benim için ilginç bir sezon oldu. Çok az maçta oynadım ve az sayıda gol attım. Ancak bunu değiştireceğim"
Bugün oynanacak Chelsea karşılaşması Torres için 8 aylık orucu bozmak açısından önemli bir fırsat.
Kirişi koptu! 3 hafta yok
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, sakatlığı nedeniyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.
Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Federasyon Kupası 4. tur maçında Everton'a yenilgiyle biten maçta, sol dizinin arkasındaki kirişi kopan Gerrard, 3 hafta forma giyemeyecek.
İngiltere Milli Takımı'nın da kaptanı olan Gerrard, 11 Şubat'ta İspanya ile deplasmanda yapılacak dostluk maçında da yer almayacak.
25.02.2009
Real Madrid vs LİVERPOOL
![]()
![]()
HAYDİ LİVERPOOL:f50::f50:![]()
MADRİD 0 LİVERPOOL 1
İspanyollara iyi bir ders oldu oraya ip gibi dizilmişsiniz adam olun efendi olun akıllı olun lan![]()