Liverpool FC Takip Başlığı

Ronaldo orada emekli olur bence ama Bale gidecek gibi duruyor. Bakalım göreceğiz.

Bale'de 28 yaşındaymış, kariyerinde yeni bir sayfa açması muhtemel.. Kötü oyuncu değil aslında tottenham sonrası kariyerini heba etmişte değil çünkü, ciddi de kupa kazandı.

Madridin bu transferden en büyük kazancı, ronaldo'ya yaratmış oldukları rekabet ortamıydı.. Bu messi ile olan rekabeti kadar, performansı da itme bir güç kazandırdığını düşünüyorum..

Bale'de 28 yaşındaymış, kariyerinde yeni bir sayfa açması muhtemel.. Kötü oyuncu değil aslında tottenham sonrası kariyerini heba etmişte değil çünkü, ciddi de kupa kazandı.

Madridin bu transferden en büyük kazancı, ronaldo'ya yaratmış oldukları rekabet ortamıydı.. Bu messi ile olan rekabeti kadar, performansı da itme bir güç kazandırdığını düşünüyorum..

Dün kendisine güvenip PES2016'da Roma'yı aldım. Juventus karşısında 4-0 yenildim.

Klopp’tan Şampiyonalar Ligindeki Manchester City eşleşmesi üzerine;

‘Onlar da kolay olmayacağını biliyor. Taraftarlar için iki olağanüstü maç olacak. Otobüs parkeden olmayacak, iki takım da sonuna kadar gidecek.’

...

Bu takımı konuşurken hep öndeki üçlü konuşuluyor ama van Dijk transferi olmasa bu noktalarda olamazlardı. Belki çok pahalıya patladı ama savunmayı tek başına topladı. Ayrıca bu sene oynamaya başlayan sağ bek Trent Arnold'da çok iyi oyuncu olacak. Bu yaşında hiç sırıtmadan bu seviyeleri oynuyor.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi rekorunun 10.yılı dolayısıyla çıkardığı "8-0" tişörtünü satışlara sundu.

1524501824500.webp

CL finalinde yenilip, Chelsea'ye de kaybederlerse seneye şampiyonlar liginde olmayacaklar.

Loserlık sendromu yaşama ihtimalleri yüksek böyle bir sezonda.

liverpolun finalde yaşayağı için üzüntüden uykularım kaçıyo
PlXro5.gif
:ROFLMAO::asd:

Yalnız bilerek yapmasa da bu Klopp dahi :)
Barca ısrarla Coutinho'yu istedi ve o da ısrarla gitmek istedi.Adamı artık kafasının karışıp belli bir süre verim alamayacaklarını bilseler de 2. yarı sezona kadar göndermediler.Belki en başta gönderseler Barcelona yüksek ihtimal finaldeydi.Fakat göndermeyerek Barca yerine Liverpool finale çıktı :)Bir de şampiyon olurlarsa ballı kaymak olur:uiyy::uiyy:

1978'de israil eurovision'u kazandı. liverpool şampiyonlar ligi'ni aldı.
20 yıl geçti 1998'de israil eurovision'u kazandı. real madrid şampiyonlar ligi'ni aldı.

20 yıl geçti 2018'de israil eurovision'u kazandı. real madrid ve liverpool şampiyonlar ligi finali'nde eşleşti.

-Fabinho-Keita-
---Fekir---
Salah---Firmino--Mane

Muazzam bir atletizm,muazzam bir 6'lı. Klopp tempolu,enerji gerektiren oyununu nirvanaya çıkaracak.

van Dijk gibi bir lider stoperde var. Yanına Tarkowski olabilir mesela. Bek almaya para yeter mi bilmem ama kaleci şart gözüküyor. Ayrıca hücum hattına mutlaka iyi bir yedek lazım. Finalde de gördük 3 isimden birine bile bir şey olsa gücü yarı yarıya düşüyor takımın.

Geri
Üst Alt