Liverpool, Florian Wirtz'i Rekor Bedelle Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1749814471235.webp

İngiltere 1. Futbol Ligi (Premier Lig) şampiyonu Liverpool, Alman 1. Lig (Bundesliga) takımı Bayer Leverkusen'den 22 yaşındaki Florian Wirtz'i transfer etti.

The Athletic, Liverpool'un Alman futbolcu Florian Wirtz'i 117,5 milyon euro + 18,8 milyon euro bonuslar karşılığında kadrosuna kattığını bildirdi.

Dünyanın en pahalı 3'üncü transferi olarak kayıtlara geçecek olan bu hamle, Liverpool'un da kulüp rekoru olacak.

Bunun izerine osiye 60+ M na girememeleri lazim yaa

Nunesi sacma paraya satabileceklerini dusunmuyorum araplar haric

Ya da lig icindeki gerzek seviyedeki epl geliriyle beslenen rakamlara ulasmazsa

Bu liverpool para harcama konusunda iyice gaza bastı, hayırdır. eskiden daha pintilerdi

kolo mani 80 milyon euro

marmush 70 milyon euro

frimpong 40 milyon euro

wirtz 117 milyon euro

adamların son 2 senede elde ettikleri bonservis kazancı. kolo mani ve marmush'u birde bonservis parası vermeden almışlardı.

Salah gibi uzun yıllar üst düzey katkı alsalar para falan değil İngilizler için.

Sadece yayın gelirlerinin yarısı filan herhalde.

kolo mani 80 milyon euro

marmush 70 milyon euro

frimpong 40 milyon euro

wirtz 117 milyon euro

adamların son 2 senede elde ettikleri bonservis kazancı. kolo mani ve marmush'u birde bonservis parası vermeden almışlardı.
Bunlarin hepsi Leverkusen'den gitme degil yav.

Kolo Muani ve Marmoush Frankfurt'tan

gakpo çok formdaydı hatta sakatlanmasa büyük ihtimal parisi falan rahat elerdi liver onu mu kesecek

ben wirtz'in istikrarlı performans gösteremeyeceğini tahmin ediyorum.

bu parayı edecek bir futbolcu değil bence.

maks havertz gibi takılır

Wirtz topçunun kralıdır. Bence 4-5 ay sonra kendini fazlasıyla kanıtlayacaktır. Hem Mac Alister hemde Sabozlai den daha iyidir.

Geri
Üst Alt