GSC Haber Liverpool-Galatasaray Maçının Hakemi Szymon Marciniak Oldu

İsterse jamie carragher yönetsin kardeşim korkmuyoruz

Türklerden nefret etmeyen Polonyalı yeryüzünde yok maalesef
Bir ara Kamil diye bir Polonyali asilli bir Alman ile calisiyordum ki Kamil cok sık kullandiklari bir erkek ismi. Neyse, Turkluk var mi dedim soyunda, yuzu kizardi bu soruyu sormamani tercih ederdim dedi 😄

Bu herif en iyi hakemlerden biri yav neyini beğenmediniz. Şarkısı bile vardı hatta:

Beni yak
Kendini yak
Szymon Marciniak

Bir ara Kamil diye bir Polonyali asilli bir Alman ile calisiyordum ki Kamil cok sık kullandiklari bir erkek ismi. Neyse, Turkluk var mi dedim soyunda, yuzu kizardi bu soruyu sormamani tercih ederdim dedi 😄
Benim biraderin eşi Polonyalı, başka arkadaşımda var eşi Polonyalı, kendileri hariç beğendikleri herhangi bir ülke yok ama , Türklerden extra nefret ediyorlar

ah be frankovski kadroda olacaktı

Benim biraderin eşi Polonyalı, başka arkadaşımda var eşi Polonyalı, kendileri hariç beğendikleri herhangi bir ülke yok ama , Türklerden extra nefret ediyorlar
Vakti zamaninda bunlar biz Macaristan'i mi Avusturya'yi mi ne isgale gittigimizde onlara yardima etmisler. Tarihi bir nefret soz konusu. Ama ben rehberlik yaparken iki kere katolik turuna cikmistim. Efendice davranmislardi hatta beni gruptaki kizlarla evlendirmeye calismislardi.

Adı şimon olan birinden kalleşlik göreceğimizi biliyoruzdur herhal... yakacak bizi...

Ulan bir kismetimiz tutsa bir Liverpool oyuncusu gidip salak saçma basıp kırmızı yese de türü gevşek ne güzel olur be

İlk yorumlar süper ya hahahaha

Adama Cihan Aydın muamelesi çekilmiş

Sarı kart vermiyorsa vurdulu kırdılı oynarız o zaman
Ne var yani?
Yapmadığımız iş mi?
Onu da yaparız bunu da yaparız

Szymon Marciniak: "Beni aylarca hakemlikten uzak tutacağı söylenen sakatlığımla ilgili iddialar tamamen asılsız. Gerçek şu, bel omurgamdan bir sakatlık geçirdim ve Liverpool - Galatasaray maçında bu yüzden görev alamadım, tek neden bu.“

Geri
Üst Alt