GSC Haber Liverpool Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Valla kadroya söylenecek bir şey yok.. Sara da, Sane de hak etti.. Hoca en iyi 11 i çıkarmış..

Salah ilk 11 de yok.. Kazanma şansımız %15 arttı.

Hocamızdan özür dilerim

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jones liverpoolda içeriye çok koşu atan bir tip. İçerde topla buluştuğu an yaziyor hemen birde şanslı da bir eleman

Okadar laf ettiniz icardi ve sane’yi kesemez,eren’i her türlü oynatir evlatci diye ama ücü de yedek

Hoca farkli bir anlayisa gecti,bakti sampiyon oldukca konusuyorlar birde böyle deneyeyim dedi heralde

Arslanlar
Başarılar arslanlar
Allah yardımcınız olsun

Ulan tüm hafta boyunca saneye demediginiz kalmadı şimdi de bu maçta kesik yemezmisjdhsha

Beş yerli oyuncu ile sahadayız eren de girerse altı oluyor

Baris olmamalıydı bence hem haketmiyor hala affettirmedi kendini hem de kafa oyunda değil kesinlikle. Onun yerine sallai ya da sane olmalıydı.

Sara olmalıydı, onun harici iyi bir kadro. Sane, Icardi kesilmiş. Çok doğru kararlar.

Okadar laf ettiniz icardi ve sane’yi kesemez,eren’i her türlü oynatir evlatci diye ama ücü de yedek

Hoca farkli bir anlayisa gecti,bakti sampiyon oldukca konusuyorlar birde böyle deneyeyim dedi heralde
Bu defa pabuç pahalı. Bu maçta da fark yerse ciddi ciddi ayağı yerden kesilecek çünkü.

Yedekler arasında ilk 11'i hakeden tek oyuncu Sallai bence ama Singo varken yedek kalacak mecburen.
Pres futbolu oynayacağız tahminen, fizik kalitesi yetersiz olan Sane'nin yedek kalması normal bence. Öne geçersek, ikinci yari Sane icin daha uygun oyun olur.

Bana göre en mantıklı en doğru kadroyla çıkmış.
Artık söz oyuncularda.Artık şu yetleşim konusunda Okan buruğa çok laf söylüyoruz.Fakat oyuncularda artık bu konuda sorumluluk alsın.

Ilk 11 begendim belki yunus yerine mücadele gücu daha yüksek olan Sallai alirdim.ama oda teknigin den dolayi hücüm gücü zayif birisi, en dogrusu bu sekilde. Gerci kim cikiyorsa ciksin aslanlar givi mücadele edilmeli, yenilitsin ama ezilmeden.cikin hepimizebir Süpriz yasatin

Geri
Üst Alt