GSC Haber Liverpool Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Makul bir 11. Kenarda Sane, Sara ,İcardi, Sallai gibi de hamle oyuncularımız var.

Yedekteki orta sahalara defansa falan bi bak ya.Neyine güvenip transfer yaptırmadın arkadaş sen.

Şu Ilkayi da kesip sarayı koysaydin hiç değilse tempo yapardık dönenler bizde kalirdi
Duran toptan belki birşey katardi

Tek eksik sara bence Allah utandirmasin
Vurdugumuz gol yediğimiz ofsayt olsun
İlkayın ilk maçta duran topta barışa verdiği topu Sara hayatı boyunca düşünüp atamazdı. İlkay konusunda fazla küçümseniyor

bir tek Sallai tarafında düşünceliyim ama nereye koyulur bu kadroda bilemedim, çok iyi başladı bu sezon ve çok formdaydı

Tam kendini gösterecegi mac kesik yiyor, delirmemek elde degil. Frankfurt macindaki apo singo karari gibi.
Şu maçta boş alan bılacağız.Bireysel performanslar göz boyamasın.Biz bu maçtan puan alabilmemiz için takım olarak iyi oynamalıyız.
Sane kendini ligde gösterdi.Hiç kendimizi kandırmayalım.

Eskiden tahmin edemiyorlardi
Cogu maca ayni 11'le cikiyoruz zaten, en fazla bir iki degisiklik oluyor; Fener'in ilk 11'ini tahmin etmek cok daha zor.
Gecen mac Apo yoktu 5 yedik, Alanya macinda Apo oyundan ciktiktan sonra 5 pozisyon verdik; bugun oynayacağı belliydi.
Eren birkaç maçtır vasat, Jakobs'un oynayacağı belliydi.
Singo'yu yedek birakamaz, Sallai yedek kalacaktı.
Osimhen varsa, Osimhen oynar.
Sane icin Yunus'u yedek bırakmak hata ve haksizlik olurdu.
Muhtemel 11'i antremanlari izlemediğim halde ben bile yazmistim 3-4 gun once.

Kusursuz 11 ağlamayın ama değişikliklerle içinden geçer takımın

İdeal 11 bence ha ben olsam belki sara koyardım İlkay yerine

Şu maçta boş alan bılacağız.Bireysel performanslar göz boyamasın.Biz bu maçtan puan alabilmemiz için takım olarak iyi oynamalıyız.
Sane kendini ligde gösterdi.Hiç kendimizi kandırmayalım.
Kesik yiyecekse önce yemeliydi bu maca degil. Bu adam bu maclari en fazla oynamis oyunulardan biri. Bu maclar icin aldin. Bayernde kac defa kötü mac cikarip clde mac kazanmis biri.

Geri
Üst Alt