GSC Haber Liverpool Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

vardır okan hocamın bir bildiği

or

yoktur okan hocanın bir bildiği

Hadi hayırlısı.

İlk 11'i fazla kurcalamak sorun yaratmaz İnşallah.

Rakibe gore kadro çıkarmak dogru is fakat biz 4 senedir lig takımlarına karsi bile savunma yapamıyoruz kapanamiyoruz o yuzdem en iyi bildigimizde devam etmeliydik bence

Kadro pek sürpriz değil ama Sallai' den endişeliyim. Sarı kart görürse anında çıkarmalı hoca.

Sallai'yi Lpool istiyor haberleri vardı. Bugün en çok eforu o sarf edecektir kendini göstermek için.

Hiç beğenmedim. Yine korkak bir 11 juve maçında ders almamış

Aslında hocanın bu 11 le istedigi şey tum takim baskı yapsın adamların oyununu bozsun ilk yari boyle bitsin istiyor umarım yapabiliriz

Yani savunma agirlikli oynayacagiz o kesin, ama kontra atak Sallai ile nasil olacak emin degilim. Pasör da yok, Lemina ve Torreira derin paslar verecek adamlar degil. Yani geriye cekilip gol atamazlar umudu ile oynayacagiz, 1-2 yersek zaten Sane ve Lang girecek oyuna belki de Ilkay ama cok gec olmaz umarim. Ayrica Singo yer tutma konusunda zayif, ince oyunda cok rahat pozisyondan dusebilir. Zor bir mac, sans lazim. Mucizeye yakin bir performans lazim.

3 sağ bek sahada belliki sacha ve sallai üzerinden oyuncu değişkliği olacak ilk olarak. İki hücumcu kanatta geriye gelebiliyor mantıklı. Tek ? Hücumda sallai bölgesi biraz pasif kalabilir. Ben beğendim.

1-0 korumaya yönelik bir kadro gibi geldi bana....
Torinoda çok iyi yaptığımız için bunu biraz endişelendim

Ikinci bir juve maci gibi olacak ne kadar defans varsa sahaya sürmüs, sallai hücümu olarak birsey beklemeyin. Daha dün bodoyu gördük defansa cekilirsen elbet golü yersin bence yanlis bir kadro ile cikiyoruz, vur öne gitsin baris Osimhen hücüm etsin taktigi bu.

tur beklentim olmadığı için kim çıkarsa çıksın kafasındayım. Fark yemeyip karizmayı çizdirmeyelim yeter. Ligi alalım .

Geri
Üst Alt