GSC Haber Liverpool Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Gol atma ihtimalimiz zor gibi görünüyor..

Lang, en kötü Sane olmalıydı..

Olm çok çok riskli bir 11 inşallah antremanda falan denemiştir, Sallai ile öne çıkamayız zaten pres yediğimizde takıma nefes aldıran tek oyuncu Lang dı ilk maçta o da yedeğe atılmış. İnşallah bir bildiği vardır yoksa aşırı saçma bir hareket yapıyor şu an.

Sallai çok kötü yaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm çok çok riskli bir 11 inşallah antremanda falan denemiştir, Sallai ile öne çıkamayız zaten pres yediğimizde takıma nefes aldıran tek oyuncu Lang dı ilk maçta o da yedeğe atılmış. İnşallah bir bildiği vardır yoksa aşırı saçma bir hareket yapıyor şu an.
Risksiz bir 11 yapar mısın

Kalmis yarim saat, olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Ama Sallai tercihi kagit ustunde bok gibi duruyor. Sallai, hic bir maci yok ki ilerde oynayip iyi mac cikarsin. Allah'im beni yanilt, Allah'im sen beni sasirt, Allah'im sen bize ilk 8'i nasip et.

0-0'ı iyi oynarız gibi hissediyorum ama bir gol yersek sonrası zor olabilir gibi, bu 11 ile ilgili en büyük endişem bu.

Kazanmak için değil de kaybetmemeye çıkıyor. 11 oyuncuyla basma niyetinde. İlerleyen dakikalarda Sane ve Lang ı alacak. Muhtemelen uzatmaları hesaplıyor. Umarım o haklı çıkar ve Sallai iyi iş çıkarır ve Kart filan görmez. City deplasmanından sonra Sanenin sahada olmasını umuyordum.

Lang ve Sane Sallai kadar pres yapamaz, Lang iyi top tutuyor evet ama anfield'da oynuyoruz, kocaelispor deplasmanı değil top tutmayı hayal etmek biraz fantezi burada. Sane ise ortadan içe doğru kıvrılırken %70 ihtimalle ya topa basıyor, ya adamın ayağına basıyor ya da topu arkada unutuyor. Liverpool'a karşı böyle 2 tane top kaybı yaparsak biri gol olur zaten. Bu yüzden ilginç ama okan'a ilk defa güveniyorum, eğer düşündüğüm gibi ciğerleri çıkana kadar pres yaptırıp rakibin oyun kurma planlarını bozmayı planlıyorsa.

Topla oynama %60 - %40 liverpool'da olur, biz kaptığımız toplarla ani çıkışlarla gol ararız. ilk golü bulan tur atlar diyorum.

Kadro tercihlne bu deplasmanda saygı duyarım.Önemli olan takım halinde doğru hareket etmek.

Geri
Üst Alt