Liverpool'un 2024-25 Sezonundan itibaren Yeni Logosu

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
lfc-brand-update-12022025-cover_9c9f1f350b62644470b4845cd27009a1.webp

Liverpool giderek artan dijital dünyada geleceğe uygun olacak şekilde stilini geliştiriyor. Liverpoolfc.com'a gelen ziyaretçilerin %80'inden fazlası ve kulüp sosyal kanallarının kullanıcılarının %98'i mobil cihazlardan geldiğinden, kulüp kimliğini, görsellerini ve stilini giderek küçülen alanlarda çok daha net ve okunaklı hale getirme ihtiyacı var.

Liverpool FC'nin şu anda X, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, WhatsApp, Snapchat, Threads, LinkedIn, Sina Weibo, Bilibili, Douyin ve LINE'daki erkek ve kadın kanallarında 200 milyondan fazla küresel sosyal medya takipçisi bulunuyor.

lfc-brand-update-12022025-anfield-2_1ccae71393dd491f7c39e348aab917d4.webp

heralde dünyada logosunu değiştirmeyen tek kulüp Galatasaray olacak. Dijital dünyaya uygun sade ve kaliteli bir logoya sahibiz 🥰

Bizim logo kadar sade ve güzeli yok cidden

1748585511218.webp

Şimdi 5 yıldızlısı olacak seneye bunun formada.

Millet sadece ortasında yer alan kısmı bırakıyor Liverpool vs.

Fener'e sanırım maydanoz'un sapı kalacak sadeleştirmek isterlerse, kupaların sapı gibi.

Bizim logo kadar sade ve güzeli yok cidden

Ekli dosyayı görüntüle 288590

Şimdi 5 yıldızlısı olacak seneye bunun formada.

Millet sadece ortasında yer alan kısmı bırakıyor Liverpool vs.

Fener'e sanırım maydanoz'un sapı kalacak sadeleştirmek isterlerse, kupaların sapı gibi.
Kesinlikle katiliyorum, logomuzu cok seviyorum ben de, eski ustunturk bayrakli kalkanda fena degil ama mevcut kadar sade ama dokunur durmuyor.

Fenerin logosunu aptallar pazarlayamiyor cemberdeki yazi yuzunden.kalkan var maydonoz sapi arkasinda mesela kullanmiyorlar gidip maydonoz kullaniyorlar.

su yeni formalarda bordo formadaki logo kullanimi onemli, gorselde cok guzel duruyor ama elips bir yama seklinde basilirsa o kadar guzel durmaz

Özellikle günlük kullanımda giymek için olan gömlek, tshirt vs giysilerde daha sade daha modern bir logo gerekiyor. Direkt GS olması bunu engelliyor, ufak Galatasaray olduğunu bildiğimiz ama göze çarpmayan bir şekilde olmalı

güzel logoyu çöpe attılar lfcli olsam bırakırdım

Geri
Üst Alt