- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: LL 11/12 H:14 | R.Madrid 4-1 A.Madrid | Maç Sonucu | 26 Kasım | Ntvspor
Hugokoptere bağlayabiliriz.
Hugokoptere bağlayabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu skoru Arda'ya baglayabilir miyiz?
Demek istedigim hani Arda "Real isteseydide gitmezdim falan dedi ya?" Real'de buna gücenip/kendine yediremeyip son gücüyle asıldı maca falan dedim.
Real isteseydide gitmezdim
Heee la.
Real isteseydi de gitmezdim
Onur gece gece çok sevdiğim üyelerden AÖG'lik yapma, o adam bile artık bu kadar katı savunmuyor.
Atletico çok salak takım cidden Skibbe'li Gs'ye benziyor 2 kırmızı kartlık hareket ve penaltıyla maçın içine ettiler.
Arda konusunda ise bu iğrenç taraftarı görünce keşke para kazandırmadan sezon bitmeden imza atıp kaçıp gitseydin diyorum, Emre Belozoğlu gibi kapağı koyacaktın bu taraftara hep akıllarında kalacaktın.Yıllık 4-5 mn euroya bonservissiz çok rahat Fenerbahçe'ye bile gidebilirdi.Sonra doğal olarak Fenerbahçe'de oynayan her futbolcu gibi G.saray'a gol atacaktın elbette trübüne geçip yapacaktın kol işaretini.
Gerçekten Emre haklıymış.H.şaş kaldı kafasına telefon yedi, Arda para kazandırdı gitti nefret ediliyor.
Atletico çok salak takım cidden Skibbe'li Gs'ye benziyor 2 kırmızı kartlık hareket ve penaltıyla maçın içine ettiler.
Arda konusunda ise bu iğrenç taraftarı görünce keşke para kazandırmadan sezon bitmeden imza atıp kaçıp gitseydin diyorum, Emre Belozoğlu gibi kapağı koyacaktın bu taraftara hep akıllarında kalacaktın.Yıllık 4-5 mn euroya bonservissiz çok rahat Fenerbahçe'ye bile gidebilirdi.Sonra doğal olarak Fenerbahçe'de oynayan her futbolcu gibi G.saray'a gol atacaktın elbette trübüne geçip yapacaktın kol işaretini.
Gerçekten Emre haklıymış.H.şaş kaldı kafasına telefon yedi, Arda para kazandırdı gitti nefret ediliyor.