Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
' karsidaki takim ispanyollarinki. ustelik dunyanin en asil takimi. kraliyet tacini armasinda tasima izni olan takim. kisacasi kraliyetin Takımi'
Eeehh???
Eeehh???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
' karsidaki takim ispanyollarinki. ustelik dunyanin en asil takimi. kraliyet tacini armasinda tasima izni olan takim. kisacasi kraliyetin Takımi'
Eeehh???
ehh derken?
biz cumhuriyetçiyiz sosyalistiz mesut kardeş . biz kralcı degil kralız bi madridin diger tarafıyız
Cirkeflikle ne alaka yani.
Ona Eeehhh??
realin asaletini cekemiyolar yani anladinmi, onde olduklari halde cirkef oynuyolar iste nedenide kuyruk acisi

Anlamadım ne dediğini :SS:
benim sorunum degil o da. kurt-turk gibi onlarda o yuzden barsalilar hep eziktir diyorum anlamicak bisey yok ki
RealMadrid 11'i: Casillas, Lass, Ramos, Pepe, Marcelo. Xabi, Khedira, Ozil, Di Maria, Benzema, Ronaldo
Barcelona 11'i: Valdes, Alves , Piqué, Puyol, Abidal. Xavi, Iniesta, Sergio, Alexis, Messi, Villa.
RealMadrid 11'i: Casillas, Lass, Ramos, Pepe, Marcelo. Xabi, Khedira, Ozil, Di Maria, Benzema, Ronaldo
Barcelona 11'i: Valdes, Alves , Piqué, Puyol, Abidal. Xavi, Iniesta, Sergio, Alexis, Messi, Villa.
Real alışılmışın dışında bir kadro ile Barça ise sürekli 11 ine yakın bir 11 le oynuyor .Lass sağ bek ?