LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid - Barcelona | 10 Aralık | 23.00 | NTV Spor

Yok ben Pro penaltısına girelim diyorum.

10 penaltı benim Barça alırsa.

Bu arada 9000. Mesajım hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun reis :) Real alırsa frikikleri de isterim hiç bana kullandırmıyorsun vicdansız :asd:

:)

Ama freekick ustası benim :)

Yok öyle. Penaltılarına girersen gireriz :asd:

Hiç ben kullanmadım lov ben kullanmadan usta olursun tabi :asd: Ayrıca dünkü maçlarda her topu senin ingilize atıp durdun deli ettin beni :asd:

fair play çerçevesinde iyi olanın (yani madridin kazanması dileğiyle) kazanan futbol olsun ; )

2 takım tarafatarlıda maç öncesi dostluk mesajları vermiş

......

Alistik bu tip hareketlere .. Barca, Real maclarinda ilk hedefleri rakibi 10 kisi biraktirmak, sonraki hedef kazanmak icin oynamak..

Hocam alıştınız da biraz empati kurmak lazım .Şimdi Aykut Kocam bizi eledikleri bu final maçından sonra gidip tribünlere Jose nin yaptığını yapsa ve kalecimizde gidip kolundan tutup ne yapıyorsun sen dese çirkeflik mi olur ? Bence Jose sadece kazanmak üzere odanklanıp ahlaki öğeleri hiçe sayan biri .Bu tür galibiyetler unutulur ama nezaket barındıran galibiyetler asla unutulmaz.

Barça yer Madridi yine:happynew: #halaMImadrid

Hocam alıştınız da biraz empati kurmak lazım .Şimdi Aykut Kocam bizi eledikleri bu final maçından sonra gidip tribünlere Jose nin yaptığını yapsa ve kalecimizde gidip kolundan tutup ne yapıyorsun sen dese çirkeflik mi olur ? Bence Jose sadece kazanmak üzere odanklanıp ahlaki öğeleri hiçe sayan biri .Bu tür galibiyetler unutulur ama nezaket barındıran galibiyetler asla unutulmaz.

Mourinho kendi seyircisine yapiyor.. Gidip barcalilara yapmiyor..

Realin bilemediği kadar rahatlıkla alır macı 'Altayli style' totem.

AgT-G9iCQAAInGS.jpg:large

Bugünde biz seninleyiz MADRİD.

Yok hocam ben çok çok iyi biliyorum o pozisyonu Barçalılara yapıyor.

Yahu barca tribunlerine yapsa o kadar kosar mi doner arkasindaki tribune yapar.. Deplasman tribunu ustte.. Oraya bakarak yapiyor hareketi.. Mesela tt arenada deplasman tribunu de ust kosede. adam sevinmeye gelse oraya alttaki bizim taraftara hareket yapti mi diyecez?

Geri
Üst Alt