LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | Devre Arası | 10 Aralık | NTV Spor

Yahu Messi kırmızı kart yerse ben ne yapayım bu maçı o zaman? Aynı şey Ronaldo için de geçerli. Bırakın itirazı Real Madridliler yapsın, bizim gibi zilyon kilometre uzaklıktaki insanlar için futbolun zevki daha önemli.

Olay bu. Taraftar gibi "o atılmalıydı, bu satılmalıydı" diyip liselilik yapmanın manası yok.

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | Devre Arası | 10 Aralık | NTV Spor

Bu maçı Kaka alır.Girsin 2. yarı reis:ka21:

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | İlk Yarı | 10 Aralık | NTV Spor

suratli pasları ve ani dağılımı gormuyormusun reyis ? Real'i izledim ben ilk yarı top Barcelona'ya gelince kanal değistirdim sıkıntıdan.

Iyide Barçanın oyun stili farklı, adamlar uyutup ırza geçme taktiğiyle oynuyorlar genelde. Gözüne hoş geliyordur Real'in futbolu anlarım ama daha iyi oynadığına delalet etmez.

Di maria da çirkefin ağa babası çıktı.Kart aldırmak için yerde kıvrandı durdu,kartı gördüğü anda ayağa kalktı.

Hala madrid.

3-1 alıcaz bu maçı

Messi kirmizi kart he ? Gidin isinize Messi ve Ronaldo gibi futbolcular korunmasi gereken futbolculardir ne kirmizidan bahsediyorsunuz ya :D

Messi de Ronaldo da sahada ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi. Zaten son senelerde bu işi çok daha alımlı ve anlamlı kılan Barca'nın büyük futbolu ve Ronaldo ile Messi'nin rakip olması.

Yav bana ne kim kimden iyisinden :D İkisi de kötü oynuyor .Ne zamandır umutla güzel bir maç izleyecez diye bekliyordum .Herifler maç yapmaya çıkmamış .Realin birinci amacı faul yapmak Barcelonanın birinci amacı Reale kart göstermek .Ama seyirci nasıl olmalı sorusunun cevabı veriliyor .Sancheze tribünler kart verdi resmen.

Kaka umarım girer, muthis mac olur girerse.

Valdesi hep volkana benzetiyorum nedense :D

Geri
Üst Alt