LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | İkinci Yarı | 10 Aralık | NTV Spor

Beyler netten izleyeceğim bi yer varsa atar mısınız? İspanya'yı izlemedim bu sene hiç bu maça bakabilirim bi arkadaş yardımcı olabilirse.

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | İkinci Yarı | 10 Aralık | NTV Spor

bu pique TSL'de yemin ediyorum 10 numara olarak rahat oynar

CR7 gömebilir.

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | Devre Arası | 10 Aralık | NTV Spor

işte bende diyorum ki...

barçelona anlık takım bir an ortada sonra on sene piyasada yok...

Ama Real hep zirvede niye zirvelerin takımı...

Abi yapma gözünü seveyim sanki Real 2002 yılından beri çok mu başarılı? Her futbol takımı öyle, oynayan jenerasyon yenilenene kadar iyiler sonra ortada yoklar. Real genel manada Barçadan başarılıdır dersen anlarımda gelmiş geçmiş en iyi futbolu oynayan takım da Barçadır. :D

Daha tehlikeli yer bu sefer.

Hadi Ronaldo

baraja gerek yok, kalede valdes var

Leş

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-1 Barcelona | Devre Arası | 10 Aralık | NTV Spor

işte bende diyorum ki...

barçelona anlık takım bir an ortada sonra on sene piyasada yok...

Ama Real hep zirvede niye zirvelerin takımı...

Niye zirvede söyliyim cünkü para bol oldugu için hazır takım real.Ama barca kendi ürettikleriyle buralara kadar geldi ki bundan sonrada süreklilik olcagını düşünüyorum.

Bir Barcelona'lı olarak şunu söylemek istoyurum,arada ki fark sanılan kadar kapanmadı.Gelişen Madrid değil gerileyen bir Barcelona var bu sene.Nedeni ise basit, doymuşluk. 3 yıldır üst üste şampiyon olan son 3 yılda 2 CL şampiyonluğu alan bir takım söz konusu.Adamlar daha 2 yıl önce 6 kupa birden aldı ve bunun üstü maalesef yok.Her ne kadar motive etsen de bundan sonrası yok beyler.

Guardiola'nın söylediği de buydu zaten.Adam kendinde bile o motive edecek daha fazlasını isteyecek gücü göremediğinden tereddüt etti kontrat yenilemekte.Barceloan şu kadrosuyla öyle Alex Ferguson'luk bir takım değil,tam aksine 2-3 senelik proje hocalarının takımı.

Pep seviyesinde taktik bilgisi olan ve aynı motivasyonun fazlasını verecek bir hoca bulamazlarsa 1-2 yıl içinde Madrid tekrar zirveye dönecek bir şekilde.

juninho olsa simdi durum 3-1 idi

1974 dünya kupasında değil, 1970 de Pele'nin attığı frikik olmasın o Ercan?

Niye zirvede söyliyim cünkü para bol oldugu için hazır takım real.Ama barca kendi ürettikleriyle buralara kadar geldi ki bundan sonrada süreklilik olcagını düşünüyorum.

he he kesin ibo'ya 40+eto veren babamdı...

fabregas'a paraları basan real...

sanchez'e 30 küsür verende real...;)

goooooooooooooooooooollllllllllllllllll

1-2 :(

Geri
Üst Alt