LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Barca'ya katı defans yapıcan başka yolu yok

Barca civitmadan ve tam bir motivasyonla oynarsa isterse ucarak defans yapsinlar fazla birseyin degiscegine inanmiyorum. 50 mac oynanir bu sekilde ancak birisinde olmadik seyler ust uste gelirse yenilir Barca civitmadan ve tam bir motivasyonla cikarsa.

Real icin beraberligin yetecegi bir macti aslinda,Ozil in yerine khedira ile başlayıp 3lu orta saha ile oynasaydı daha iyi olurdu bence,Barca 15.dk dan sonra üçlü defansa gecti ve orta sahaya ekstra 1 adam aldı,Buda ise yaradı.

R.MADRID-FCB_68_.v1323350868.JPG

Mourinho yeter be sans dedigin, kabul et Barca'nin daha iyi oynadigini.

Real Madrid'in Nou Camp'ta kazanma ihtimali, kendi sahasından daha fazla ...

Orada defans yapacak. Kontra-atak ile yenebilir ama zor.

Ben asıl bu maçı unutamıyorum, 3-0'lık maç,

Ronaldinho yıldızlaşmıştı bu maçta, Real taraftarı ayağa kalkıp dakikalarca Ronaldinho'yu alkışlamıştı.

19-11-05_Ronaldinho_2_gol_02.v1323350156.jpg

Yalniz cok hos bir durum da degil, ne kadar Barca'yi sevsem de Barca ve ondan sonra Madrid'in Olympos'un tepesinde Zeus gibi dikilmeleri.

Ronaldo her Barca macında sol kanatta eriyor. Messi gibi kafasını calıstırıp gezerek oynasa kesin takımına cok daha fazla katkısı olacak.

Ayrıca Madrid bu kafayla her 10 El Classico'dan sekizini kaybeder. Skorda geriye düştüklerinde veya rakip takım geriye yaslandığında hiç bir top cevirme veya ileride pas organizasyonu yapamıyor Madrid. Onların sorunu kesinlikle yıldız oyuncu veya trasnfer değil, takım olamamaları.

Bugün bence seneler gectikce oyunu yavas yavas geriye giden Barca, Real'i yine ezdi. Ve böyle giderse ezmeyede devam edecek.

Mourinho: Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama 89 dakika uzatmamı olur be kardeşim!

Biter gun gelir Barca egemenligi de biter. Altyapi falan da sonraki surecte simdiki gibi oyunculari zor cikartirlar altyapidan. Altin bir jenerasyon yakaladilar o jenerasyon da doydu basariya zaten geriye gitmeye basladilar yavas yavas. Altyapidan falan bu sekilde tekrar altin bir jenerasyon zor cikarirlar bence.

Biter gun gelir Barca egemenligi de biter. Altyapi falan da sonraki surecte simdiki gibi oyunculari zor cikartirlar altyapidan. Altin bir jenerasyon yakaladilar o jenerasyon da doydu basariya zaten geriye gitmeye basladilar yavas yavas. Altyapidan falan bu sekilde tekrar altin bir jenerasyon zor cikarirlar bence.

Futbol tarihinin en basarili futbol kulübü hala Real Madrid. Barca'li futbolcular Real'i gecmek istemez mi sence? Barca'nin kazanabilecegi tek sey kaldi, Real'in "en basarili" ünvani.

ulan bu benzema ilk golü attıgı icinmi cıkmadı acaba. c.ronaldoda leş oynadı. kendisi sahada aklı başka yerdeydi. o bomboş kaleye kafa vuruşunu nasıl atamaz onun gibi bir futbolcu.

Alexis Sanchez yeni takımına çabuk adapte olmuş. Busquets ve Pedro yakından ilgilenmiş sanırım arkadaşla. Yalandan yere atmalar, gerekli-gereksiz her pozisyonda hakeme itiraz..

Hiç birşeye üzülmüyorum da, Busquets, Valdes gibi adamlar 50 sene sonra iyi oyuncu diye hatırlanacaklar ona yanıyorum. Hatta bu adamların kariyerlerinde DK, CL ve nice kupalar var. 50 sene sonra bunu anlatsan anlatamazsın. Hatta günümüzde Busquets'i iyi futbolcu zanneden insanlar bile var. Hadi Valdes biraz gelişim fln gösterdi de kurtarıyor sayılır.

Mourinho Mesut'u cikararak mallik yapti. Ronaldo El Clasicolarda yedek oturmali. ama gelde sen bunu taraftara, yönetime anlat. iki ucu seyli degnek. ben Real olsam düsünmeden Götze, Reus gibi oyunculara atlarim.

Mou'nun takımları hep sert ve alan savunmasını çok iyi uygulayan takımlar olmuştur.Porto,Chelsea,İnter...

Real Madrid'le de çok iyi ama bu şablonla Mou çok başarılı olamaz.

Ben asıl bu maçı unutamıyorum, 3-0'lık maç,

Ronaldinho yıldızlaşmıştı bu maçta, Real taraftarı ayağa kalkıp dakikalarca Ronaldinho'yu alkışlamıştı.

19-11-05_Ronaldinho_2_gol_02.v1323350156.jpg

Hey yavrum be anılarımı depreştirdin renktaş ronaldinho futbolcuysa diğerleri harbi başka bir oyun oynuyor (cr7 ve messi dahil) apayrı bir adamdı ya dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu

bir pozisyon hatırlıyorum 2-3 kişi arasından topu omuzunda tutarak geçmişti inanamamıştım ya hala posterleri durur odamda 3 kere ev değiştirdik 3. dede ronaldinho posteri var bisürü :) Ahh bigün giyermi parçalı'yı acaba :D

BArça 10 numara takım üstü yok.ş Saygı göstermek çok zor olmamalı artık. Toplama kadrolarla ara sıra yenersiniz hepsi o.

Geri
Üst Alt