LL 11/12 H:2 | Ath.Madrid 0-0 Osasuna | 28 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:2 | Atletico Madrid 0-0 Osasuna | ilk Yarı | 28 Ağustos | NTV Spor

Madrid 5-6 tane tehlikeli orta yaptı hiçbirini atamadılar.Falcao olsaydı en az 3'ü goldü.

Cevap: LL 11/12 H:2 | Atletico Madrid 0-0 Osasuna | ilk Yarı | 28 Ağustos | NTV Spor

iyi geliyolar ama

kontraatağa dayalı bir oyun yapısı var ancak defans oyuncuları iyi top çıkartamıyor. Öne geçtiği zaman tehlikeli olabilecek bir takım ancak duran toplar dışında da öne geçmesi zor.

İlerleyen haftalarda takip edecez artık.

Madrid'in çok iyi kadrosu var.

ne isterdim biliyor musunuz, 1 sene la liga da oynasin isterdim Gs, cok merak ediyorum, kacinci olurduk ))

onlarda cogu zaman hava kapali oluyor

birde stad trubunleri bir cok stadda kapali

simdi ye kadar hic Ardayi gosterdilermi?

havadan ziyade kamera kullanımı ve kameranın yeri epl dışında hiçbir ligde yok.

almanya da da güneşli oluyor bazen ama hiç o havayı vermiyor. Bence kamera çekimleriyle ilgili

LIG TV neden bnoyle skorboardlar kullanmaz ki?

Arda oynuyo mu?Maçı ntvspor mu verio?Biri cvp versin.

Madrid'in çok iyi kadrosu var.

Ben o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Bazı bölgelerde ciddi eksiklikleri var bir de yeni transferlerin özellikle Arda ve Falcao'nun takıma uyum süresi performanslarını ciddi ölçüde etkileyecektir.

Geri
Üst Alt