LL 11/12 H:2 | Ath.Madrid 0-0 Osasuna | 28 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:2 | Atletico Madrid 0-0 Osasuna | Maç Sonucu | 28 Ağustos | NTV Spo

kimse ardaya laf sokmak icin ugrasmiyor baris, en azindna ben ugrasmiyorum, bunu sende biliyorsun.

arda girerken oyuna heycandan kalp atislarim hizlandi.

arda gitsin diyenlerin basind ageliyordum bu forumda, gittiginde de cok sevinmistim.

ama bu macta cok heycanliydi, yan pas geri pas yapip durdu, dogaldir, dedigim gibi herif oyuna girdiginde ben bile heycandan öluyordum, onun ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum.

madrid takim olarak berbat oynadi zaten, bazi ataklarda da kaleciler izin vermedi.
sen olsan sana direk söylerim zaten. başkasıda karşında ibrahim kaş yok veya arda takımı yavaşlatıyo diyenlere lafım sen alınma:)

Cevap: LL 11/12 H:2 | Atletico Madrid 0-0 Osasuna | Maç Sonucu | 28 Ağustos | NTV Spo

madrid adam olmazsa durumlari hic iyi degil

herkes istedigi gibi takiliyor y ahu, sag bek calim atip, daglara taslara vuruyor

sabri-nin-berberi-vs-%C3%B6mer-%C3%A7elak%C4%B1l-%C4%B1n-berberi_173192.jpg

Reyes tam bir egoist.

Atletico Madrid orta sahasında Arda'nın yanında oynayanlar; Jose Eduardo Sarp, Julio Akman, Miguel Angel Özbek:D(alıntı)

hele o fran selcuk sahinden hallice:D

Lamah çok iyi oynadı.Tek başına yardırdı.

İlk maçına göre Arda iyiydi. #11 Arda Reyiz :tiphat:

Reyes ve juanfran çok bencildi. Bir de juanfran'ın o son anlarda sağ kanattan sol ayakla vurduğu şut yerine arda'nın önüne bıraksa daha tehlikeli olucak pozisyon.

atletico'nun 11 numarası iyi oyuncuya benziyor; ne dersiniz, Alınması için resmi siteye öneride bulunsak mı ?

Bu Fran kim ya. Adam son bölümde hücuma çıktı bir pas verdi Arda'ya bizim Sarp'tan halliceydi. Sonra Arda topu çalınca tamam tekrar bu adama vermez dedim ama gitti ona verdi yine. :D

Tabi Fran da topu yörüngeye yerleştirdi. :D

Herkes Reyese salliyor nedense, benim bu macta tek gözüme carpan Reyes oldu ve Lamah tabiki.

atl madrid bizden yanlış oyuncu aldı arda yerine sabriyi alsaydı iyidi bu ne lan önüne gelen dağlara taşlara vuruyor

Sinem kobal maçtamıydı ?

Arda Son 30 Dakika oynamista takim lesmis ya. Adamlar Arda'ya top atamadi/atmadi.

Arda'nin klasinin altinda bir takim kesinlikle.. Arda'yi almasalardi rezilleri oynardi bunlar yine.

Arkadaşlar yorumlarınıza göre Arda 'yı iyi basmışız o zaman Atletico 'ya :lol:

Arda için bile atletico maçları çekilmez.

Püüü bu nasıl maç lan?

Bu adamlar onbinyüzmillon dolar kazanıyor bu işten birde ...................(buraya uygun küfürleri kendiniz yerleştiriniz,myc sorun oluyor) .

atletico'nun 11 numarası iyi oyuncuya benziyor; ne dersiniz, Alınması için resmi siteye öneride bulunsak mı ?

Türk hemde yabancı sınırınıda yemez. birka milli maçını izlemiştim çok iyiydi :o

Raul Garcia'yı Osasuna'ya kiralamışlar. :eek::eek::eek:

Geri
Üst Alt