LL 11/12 H:2 | Barcelona 5-0 Villarreal | 29 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 2-0 Villarreal | Devre Arası | 29 Ağustos | NTV Spor

Atamayana atarlar oldu resmen. Thiago mükemmel bir gol attı, çok iyi bir yetenek olduğunu her hareketiyle gösteriyor.

Messi fazla kendini yormuyor gibi yine de çok iyi bir asist yaptı, Fabregas'a çalışıyor iki maçtır. :)

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 2-0 Villarreal | Devre Arası | 29 Ağustos | NTV Spor

Fabregas ve hatta yanılmıyorsam altyapıdan yeni çıkardıkları şu Tiago Barca'yı daha da tehikeli hale getirdi. Sanchez de derinlik katar en azından :)

Afellay pek forma bulamaz gibi geliyor bana, alsak mı sola acep? Satar veya en azından opsiyonlu kiralar bence Barca. Afellay da şu dakikadan sonra fırsatı değerlendirir gelir sanıyorum.

fabregasin su kosularina hayranim ya, adam biliyor bu isi

Fabregas ve hatta yanılmıyorsam altyapıdan yeni çıkardıkları şu Tiago Barca'yı daha da tehikeli hale getirdi. Sanchez de derinlik katar en azından :)

Afellay pek forma bulamaz gibi geliyor bana, alsak mı sola acep? Satar veya en azından opsiyonlu kiralar bence Barca. Afellay da şu dakikadan sonra fırsatı değerlendirir gelir sanıyorum.

Afellay hücum alternatifleri arasında kullanılacaktır yine de malum Bojan da gitti illaki ihtiyaç oluyor, şu an sakatlığı var sanırım.

Afellay hücum alternatifleri arasında kullanılacaktır yine de malum Bojan da gitti illaki ihtiyaç oluyor, şu an sakatlığı var sanırım.

Sanchez, Pedro, Villa, Iniesta'yı kanatta kullanıyorlar. Emin değilim ama Tiago da oynayabilir sanırım, geçen sene de az şans gelen Afellay'a fazla şans geleceğini sanmıyorum.

Ek: Normalde Iniesta'nın kanatta kullanılmasını sevmiyordum orta saha düzeni bozulduğu için ama artık Fabregas şansı var. Orta alanı Xavi+Fabregas+Keita/Busquets/Mascherano yapıp Iniesta'yı kanada çekmekten çekinmeyecektir sanıyorum Guardiola gerektiğinde.

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 2-0 Villarreal | İkinci Yarı | 29 Ağustos | NTV Spor

İkinci Yarı basladi.

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 3-0 Villarreal | İkinci Yarı | 29 Ağustos | NTV Spor

Sanchez .

3-0

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 3-0 Villarreal | İkinci Yarı | 29 Ağustos | NTV Spor

3 oldu.

4-0 tahminimdi :) Hadi bakalım.

4. gol geliyordu. :asd:

Kadroya yeni girenlerin hepsi attı gollerini bugün :D

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 4-0 Villarreal | İkinci Yarı | 29 Ağustos | NTV Spor

Messi 4 oldu

Cevap: LL 11/12 H:2 | Barcelona 4-0 Villarreal | İkinci Yarı | 29 Ağustos | NTV Spor

Messi

Messi

:)

4 oldu

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allahim bu ne bune paslar

Real 6 attı ya Barca 7 atıp liderliği bırakmak istemiyor herhalde. Villareal de pamuk gibi mübarek :)

Erken oldu be :)

Geri
Üst Alt