LL 11/12 H:3 | Valencia 1-0 A.Madrid | 10 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:3 | Valencia 0-0 A.Madrid | Devre Arası | NTV Spor

yani bizde mi bu hafta ligin ilk haftasina baslamadik?

4 hafta buluniyoruz yani.

tribundergi Tribun Dergi

Fatih Terim: "Iyi hazirlandigimizi dusunuyoruz. Lig bugun basladi hayirlisiyla. Baslangiclar enterasan oldu, boyle de bekliyorduk"

yani bizde mi bu hafta ligin ilk haftasina baslamadik?

4 hafta buluniyoruz yani.

yoky ahu, bizde durum farkli

adamlar ilk hafta maclari baska bir tarihe aliriz (hafta ici bur gün oynarlar), oldugu gibi devam etsin demisler, dogru yapmislar

Cevap: LL 11/12 H:3 | Valencia 0-0 A.Madrid | 1.Yarı | NTV Spor

Yabancı bir siteden oynadım kardeşim. Bu gün toplamda 450 TL para bastım ama bunun 1 TL sini bile ben yatırmadım. Geçen hafta hatırlarsan kazanmıştım. O siteden bonus kullandığım için Kazandığım paranın hepsini çektirmediler. Saçma sapan bir şey oldu yani. Özetlemek gerekirse geçen hafta 200 TL kendi paramı yatırdım. 200 TL de bonus aldım. Geçen hafta 460 Çektim. hesabımda bu hafta hesabımda 450 TL vardı ama sadece 5 TL sini çekebiliyordum. hepsini bastım 5 kuponda. 333 TL si çekilebilir olarak geri döndü. Bu bugün tutan kuponum. Trabzonla Barca alsaydı yaklaşık 1600 TL daha alacaktım. Şimdi Valencia maçını bekliyorum zor ama üst olursa 230 daha gelecek ama hepsini çekebilecem. Durumum çok sıkışık olmasa bu kadar kasmazdım burdan ekmek çıkartmaya çalışıyorum ;)

biliyorumda, yatirdigin rakamda az degil gibi geldi, ondan..

ne kadar yatirdin?

anlamadim gitti anasini sattim.neyse

ligtvye bakiyorum su an.fatih hoca tam godfather gibi oturmus koltuga.:D

Cevap: LL 11/12 H:3 | Valencia 0-0 A.Madrid | 1.Yarı | NTV Spor

Yabancı bir siteden oynadım kardeşim. Bu gün toplamda 450 TL para bastım ama bunun 1 TL sini bile ben yatırmadım. Geçen hafta hatırlarsan kazanmıştım. O siteden bonus kullandığım için Kazandığım paranın hepsini çektirmediler. Saçma sapan bir şey oldu yani. Özetlemek gerekirse geçen hafta 200 TL kendi paramı yatırdım. 200 TL de bonus aldım. Geçen hafta 460 Çektim. hesabımda bu hafta hesabımda 450 TL vardı ama sadece 5 TL sini çekebiliyordum. hepsini bastım 5 kuponda. 333 TL si çekilebilir olarak geri döndü. Bu bugün tutan kuponum. Trabzonla Barca alsaydı yaklaşık 1600 TL daha alacaktım. Şimdi Valencia maçını bekliyorum zor ama üst olursa 230 daha gelecek ama hepsini çekebilecem. Durumum çok sıkışık olmasa bu kadar kasmazdım burdan ekmek çıkartmaya çalışıyorum ;)

umarim üst biter diyelim bizde öyleyse.

ama böyle giderse zor gibi duruyor (

sahada göğsü şişmemiş adam yok

kollar falan da gelişmiş gayet

biz hala kas çalışmak oyuncuyu yavaşlatır yalanına inanalım

Kas çalışmanın oyuncuyu yavaşlatmadığına dair, bir sürü örnek var zaten; ronaldo, falcao, nani gibi...

Yahu arkadaş evde misafir var. Ne bir maç ne de spor programı seyredebiliyorum. Oturduk Lale Devri ni seyrediyoruz :)

b.atalay NE OLDU LA 2. hafta mi 3. mu

:o

lol

65te girer Arda diye tahmin ediyorum.

hahaha ben maçı uydudan izleyemiyorum diye üzülüyordum benden beter durumda olanlarda varmış :D

Yahu arkadaş evde misafir var. Ne bir maç ne de spor programı seyredebiliyorum. Oturduk Lale Devri ni seyrediyoruz :)

Geri
Üst Alt