LL 11/12 H:6 | Barcelona 5-0 A.Madrid | 24 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:6 | Barcelona 3-0 A.Madrid | Devre Arası | 24 Eylül | NTV Spor

İddaa'da Atletico'ya oynayan çok var anlaşıla :)

Cevap: LL 11/12 H:6 | Barcelona 3-0 A.Madrid | Devre Arası | 24 Eylül | NTV Spor

Diego'yu bir kere gördüm su ana kadar. :asd:

Barca sıktı artık böyle de oynanmaz ki. Falcao'ya top bile gelmedi :D
Milyarder olsam Türkiye Ligindeki su Yabanci sinirlamasini kaldirtir, Barcelona Kulübünün bütün Takimini, Teknik Heyetini, Malzemecisini alirim Galatasaray Formasini giydiririm...

Ozaman Fenerbahceye atacagimiz 10 üstü Golü tahmin etmeye calisirim..

arda olmadan bu takım yaratıcılık adına birşey gösteremez

diego oyniyor, anladik, arda yedek kulubede mi, kadroda mi yani

falcao ceza sahasında etkili bir adam ne yapacak ki top ceza sahasına gelmedi barçaya karşı en etkili adam aguero idi kontraya uygun yapısı var

madrid 2. sinif takim mentalite olarak

normaldir

Herifler 3 golde atsa hiç atmamış gibi oynuyorlar. Bizde şimdi Terim'i düşünüyorum, hemen kamera çeker çekmez el kol hareketleri oyunu rölantiye alın yaslanın bilmemne... Öf Allahım. Herifler futbolun kitabını yazmış kitabını.

Emir,FT Barcelona'nın başında olsa bırak el,kol hareketi zahmet edip şeyini bile sallamaz.

Ben Arda olsam bu macta oynamak istemezdim :D Zaaten Topla bulusacagi yok habire saga sola öne arkaya kosar.. :D

Barca biraz zorlasa kendini 10 tane atar Atletico'ya. O kadar bariz bir fark var.

atleticonun bir hucüm hattı iyi ancak dandik takımlara iş yaparlar zor maçlarda fark yemeye mahkumlar sevilla ile valenciayı daha iyi gördüm tüm takım yapısı olarak atleticoya göre

Su Macta Diego´yu suclayamazsiniz :) Athletico Takim olarak 5 assagi yersek iyiyz diyerek gelmistir maca :D

Geri
Üst Alt