LL 11/12 H:6 | Barcelona 5-0 A.Madrid | 24 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: LL 11/12 H:6 | Barcelona 3-0 A.Madrid | 2.Yarı | 24 Eylül | NTV Spor

Messi'nin attığı pası Mustafa Sarp'da atıyor, Messi'nin attığı golü Kazım'da atıyor. Ama yok Messi vuuuuuvvv, yok Messi insan değil. Abartmayı çok seviyoruz.

Ortalık karışsın biraz. :=)

Kraşıtırma ortalığı :D

Cevap: LL 11/12 H:6 | Barcelona 5-0 A.Madrid | 24 Eylül | Maç Sonucu

Messi dünyanin en abartilan futbolcusu, böyle bir sey görmedim ben adamin bir sey yaptigi yok sadece 1-2 tane calim atip sansa bala gol atiyor.

Yiyosa Premier Lig'de yapsin bunlari da görelim !!!!!!

diyenlere gelsin

epl ile ispanya arasında o kadar fark olsa,avatarındaki adam orda coşmazdı.la neler duyuyorum yav.messi bile begenilmedi yani..

Messi dünyanin en abartilan futbolcusu, böyle bir sey görmedim ben adamin bir sey yaptigi yok sadece 1-2 tane calim atip sansa bala gol atiyor.

diyenlere gelsin
milli takımda da yapsın desek daha doğru olur bence :)

Gökhan balığa çıkmış

Şimdi doğruya doğru Messi'nin yerine yine iyi biri ama başkası olsa bu maç 5-0 bitmeyebilirdi.

3 golü de nerdeyse kişisel becerileriyle attı herif. Hani al da atlık bir pozisyon olmadı.

Ama merak ettiğim şu madem bunları yapabiliyorsun milli takımda niye yoksun bu kadar ortalıkta.

Cidden anlamıyorum özgüven eksikliği var heralde milli takımdayken, Barcelona'ya gelince özünü buluyor adam.

Baca'dayken daha iyi paslar alıyor, top %70 kendi takımında oluyor, daha çok deneme şansı var. Bir de kadro uzun süredir aynı, adam çok alışık, milli takımı öyle değil, istikrarsız.

Herkese iyi Geceler...!!

Messi dünyanın en iyi futbolcusudur.

lafına kalıtmak mümkün değil.

İroni detektörü satılıyor Darty'lerde, bazı renkdaşlar almalı.

diyenlere gelsin

Ne premier ligde ne de türkiye liginde Messi bunları yapamaz,

çünkü daha ilk çalımda adamı öyle bir biçerlerki hele Türkiye'de,

1 ay sahalara dönemezsin,

sen yap bunları bi gençlerbirliği'ne, sivasa, eskişehirspor'a, ankaragücü'ne, gaziantepspor'a,

geldiğine pişman ederler adamı,

ispanya'da bazı maçlarda Messi'ye faul bile yapmadan maç bitiyor, o derece rahat bi lig, adamların kültüründe faul yapmak yok...

Baca'dayken daha iyi paslar alıyor, top %70 kendi takımında oluyor, daha çok deneme şansı var. Bir de kadro uzun süredir aynı, adam çok alışık, milli takımı öyle değil, istikrarsız.

Doğru her dediğine katılıyorum ama izlediğim kadarıyla dediğim gibi burdaki gibi değil mental olarak.

Attığı 2.gol ve 3.golde öyle ultra bir pas becerisi falan yok ortalıkta birinde taçtan kendi geldi sayılır diğeri ver kaç sonrası yine kendi.

Ama kendi girişi sıyrılışı falan yok yani öyle bir hareketi milli takımda o kadar. Kesinlikle sorun özgüven bence milli takımda.

O da saydıklarınla alakalı tabi biraz..

Bu arada;

Lionel Messi (12) broke Alan Shearer's (11) record of most hat tricks scored of all time.

ya bari 1 gol ataydınızda kupon yatmayaydı..

Doğru her dediğine katılıyorum ama izlediğim kadarıyla dediğim gibi burdaki gibi değil mental olarak.

Attığı 2.gol ve 3.golde öyle ultra bir pas becerisi falan yok ortalıkta birinde taçtan kendi geldi sayılır diğeri ver kaç sonrası yine kendi.

Ama kendi girişi sıyrılışı falan yok yani öyle bir hareketi milli takımda o kadar. Kesinlikle sorun özgüven bence milli takımda.

O da saydıklarınla alakalı tabi biraz..

Messi Milli Takım'da daha tedirgin oynuyor sanki, başarısızlıktan korkuyor olabilir. Bence Milli Takım'da etkisiz olmasının en büyük nedeni dediğin gibi özgüven eksikliği, ve insanların ondan çok şey beklemesi. Tüm Arjantin Messi'den kupa getirmesini bekliyor, diğer futbolcuların adı geçmiyor. Takım arkadaşları da farklı olduğundan daha kötü bi oyun sergiliyor. Attığı gollerde kendi becerilerini kullanıyor olsa da, takım arkadaşlarının yapmış olduğu koşular ve pozisyon almaları Messi'nin işini kolaylaştırıyor. Barça'ya karşı oynayan bir takımın Fabregas, Messi, Villa, Pedro, Xavi gibi en az 5 isme aynı anda tedbir alması gerekiyor. Ancak Milli Takım'da bu böyle değil. Rakip takım en çok Messi'ye odaklı. Di Maria ve Higuain normal tedbir gerektiren oyuncular, Tevez ise zaten pek oynamıyor. Onun için de ekstra bi tedbire gerek yok.

Çeşitli sebepleri var, dediğin gibi de en önemlisi özgüven eksikliği. Ama bence Messi Milli Takım'da da başarıya ulaşacaktır.

Maalesef gayet normal bir skor

Arkadaşlar merhaba,

Yeri değil ama Eskişehir maçına bilet almak istiyorum ama biletixten alırken sıra no falan kafam karışıyor.

Her zaman İst.a gelemiyorum bu yüzden güzel bir yerden izlemek istiyorum, bana ne tavsiye edersiniz?

Geri
Üst Alt