LL 13/14 19. Hafta | Atletico Madrid 0-0 Barcelona | M.S | 11 Ocak

Son yıllardaki el clasico maçlarından daha keyifli olacak diye umuyorum. Atletico şampiyon olabilir mi acaba? Sorusuna en güzel cevabı verecek. 18 maçta bu performansı sergileyen Atletico,, ikinci yarıdaki 18 maçta da bu performansının altında kalmaz. Olağanüstü şartlar dışında.

18 maç diyorum çünkü Barcelona maçlarını ayrı tutuyorum. Şampiyonu sadece bu maç ve nou camp'taki maç belirleyecek.

Barcelona, artisliğin buraya kadar demek için çıkacak sahaya. Diyebilmesi güçlü olasılık. Ancak Atletico alırsa bu maçı, şampiyonluğun 1 numaralı favorisidir.

Nou camp'ta da bir şampiyonluk maçına çıkmaları çok keyifli olurdu.

Real Madrid anca bu iki takımı izler, şans vermiyorum.

Sizin Smartınızı.. İzlediğimiz adam akıllı La Liga vardı oda gitti.Gözünüzü toprak doyursun.

Atleticonun yedek oyuncularin çogu yetersiz, kalitesiz.

Onlar sampiyon olacak takim degil. Çok iyi oynadilar son aylarda fakat son haftalarda daha çok sansla yendiler maçlarini. Diego Costasiz zor gol atiyorlar ve o ayni zaman bombasi gibi; her an kirmizi karti yiyebilir.

Bence Barcelona veya Real Madrid sonuçda sampiyon olacak, Madrid Bale-Benzema-Ronaldo 3lüsü onlari her hafta 3 puan'i getirecek kadar iyi oyuncular.

Barcelona puan kaybederse sorun yaşamaz ama Atletico mutlaka kazanmak zorunda.

Barcelona rahat kazanır diyenleri anlamıyorum Atletico belkide tarihinin en iyi dönemini geçiriyor ve kolay kolay da lokma olmaz barçaya bence bu maç berabere bitcek 2-2 biter gibime geliyor...

kendime bi püskevit alıcam bide çay yapıcam oturup en sevdiğim köşemde izleycün. hehee kroyum emme para bende :cigara:

Güzel maç olur ama internetten takip edeceğiz bir şekilde.

Atletico: Courtois, Filipe Luis, Miranda, Godín, Juanfran, Gabi, Tiago, Arda, Koke, Villa, Diego Costa

Barcelona : Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis

Yedekler; Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Messi, Neymar

1535505_598374586883110_1310771908_n.jpg

Atletico yenmeli

Keyifli bi mac olsun yeter, kaç kaç bitecegi önemsiz.

N5

Türksat'tan Rah-e farda kemik izleycisini yari yolda birakmiyor, veriyor maci :)

Dipnot: Maci azeri kardeslerimizde veriyor, AzTV üzeri izlenebilir (LNB falan o meseleleri forumda aratip bulabilirsiniz)

Geri
Üst Alt