LL 13/14 19. Hafta | Atletico Madrid 0-0 Barcelona | M.S | 11 Ocak

Hiç zannetmiyorum, günün birinde şu an satılsa o civarda bonservisle gidebilecek Reus, Oscar, Mata ayarında futbolcularımız da olsa oynadıkları lig sonuç olarak Türkiye Ligi olduğundan o kadar parayı hiçbir kulübün vereceğini düşünmüyorum. Max 20'ye falan satarız eğer az önce saydıklarım gibi oyuncularımız bile olsa.

Arda' yı bile 12mil. 4 taksitle sattık

sneijder gibi bir oyuncusu olsa atletico çok iyi takım olurlar.

Hiç zannetmiyorum, günün birinde şu an satılsa o civarda bonservisle gidebilecek Reus, Oscar, Mata ayarında futbolcularımız da olsa oynadıkları lig sonuç olarak Türkiye Ligi olduğundan o kadar parayı hiçbir kulübün vereceğini düşünmüyorum. Max 20'ye falan satarız eğer az önce saydıklarım gibi oyuncularımız bile olsa.

Oyuncularin Sampiyonlar Ligi'nde gösterecekleri performansa bağlı bence ligden çok. Milli Takim da önemli tabi... Yine de 40 zor.

N5

acaba bizim de 30 - 40' a satacağımız oyuncularımız olacak mı

Şimdi göreceli bir durum. Cidden gerçekçi kalite ve rakamlar ise çok zor. Ama Fenerin her sene yaptığı gibi 3 tl lik adama 13 tl verilirse ...

Ayrıca arap sermayesinide hesaba katmak lazım.

Ve şu anki durum; ne yazıkki avrupa hiç bir türk futbolcusuna(türkiyede yetişmiş ve oynayan) o kadar para vermez.

Ikinci yari Messi ve Neymar ile Barca bu maci alir mi sisce?

Şimdi göreceli bir durum. Cidden gerçekçi kalite ve rakamlar ise çok zor. Ama Fenerin her sene yaptığı gibi 3 tl lik adama 13 tl verilirse ...

Ayrıca arap sermayesinide hesaba katmak lazım.

Ve şu anki durum; ne yazıkki avrupa hiç bir türk futbolcusuna(türkiyede yetişmiş ve oynayan) o kadar para vermez.

demek istediği transfer ettiğimiz bir oyuncunun tutması ve gerçekten avrupa kulüplerinin istemesi. Biz kimi aldıysak hep bizde bitti ya da bitik adam aldık.. Tek umudumuz Bruma onu da bitiriyoruz bence

atletico'nun şuan transfermarkt'a göre piyasa değeri 264 milyon euro sezon sonu la liga şampiyonu olsalar üzerine bir 100 milyon koyar mı acaba?

Ilk yariyi saglam kapattik ikinci yari MESSI ve NEYMAR konusacak :)

arda için vitrin maçı ama yine sahada yok gibi etkisiz takım olarak öyleler ama yinede ön plana çıkması lazım her real barça maçında sönük olursa daha çok hayal kurar chelsea manu barça real gibi takımlar için

Ronaldo,Mesut bile bazen etkisiz oluyor barça cok pas yapıyor

2-3 kere top geliyor bazen ayaklarına

Ama Arda şuan takımın en iyisi, Chelsea,Manu şuan Atletico'dan kötü durumda bence .

demek istediği transfer ettiğimiz bir oyuncunun tutması ve gerçekten avrupa kulüplerinin istemesi. Biz kimi aldıysak hep bizde bitti ya da bitik adam aldık.. Tek umudumuz Bruma onu da bitiriyoruz bence

Avrupadaki önyargı çok sert. Yani cidden iyi bir oyuncu bile olsa büyük rakamlar yerine takasla fiyatı kırarak işi bitirmek isterler.

Yani kalite ne olursa olsun. Çünki yöneticilerimiz gerçek profesyoneller değil.

bir anlamda yapılanlar yapılacakların teminatı gibi bir durum.

o kadar çok hata yaptıkki geçmişte.

Geri
Üst Alt