LL 13/14 19. Hafta | Atletico Madrid 0-0 Barcelona | M.S | 11 Ocak

Maçı izleyemedim arda nasıl oynadı ?

Bende izlemedim. Fakat transfermarkt'da bile övülüyor. Barca'li biri hatta Atletico forumuna girip Arda'yi cok begendigini söyledi.

außerdem habt ihr einen bomben spieler ARDA TURAN, der typ hat mir so sehr heut gefallen,

dass ich es einfach nicht lassen konnte ihn hier zu erwähnen. haha

-

üstelik ARDA TURAN gibi bomba bir oyuncunuz var. Adami bugün o kadar begendim ki, buraya (Atletico basligi) yazmadan edemedim haha

Keske izleseydim maci. Gurur verici bir sey. Acik ve net. Arda ülkemizin (su an) en iyi futbolcusu.

Bdun1m-CEAAahlP.jpg

Dün gece Arda-Messi resmini Barcastuff a atmıştım.

Sabah mailimi açtım zibilyon tane mail... noluyo len dedim. meğer RT ler ve FAV larmış :nargile:

arda.png

Aslanım Arda, inşallah ilerde Barça formasıyla da görürüz kendisini.

Arda trenini 2012 yilinin yazi kacirdik malesef. O yil istedik sattigimiz paraya geri alalim dedik. A. Madrid kabul etmedi az biraz daha fiyatta yukari ciksaydik simdi bizdeydi.

Gecen sene arda mukemmel oynadi. Takim olarakta once uefa sonra super kupayi alinca fiyati katlandi dofal olarak.

Onu 12 ye uzun taksitle sattik. Parasindanda hayir gormedik.

Riera 3 amrabat 8 e alindi ve yabanci kontejanindan yedik.

Satimasi buyuk hatadi. Terim satilmasini istememisti. Baskan hata

Yapti

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başkanlık bi durum yok ki, Arda önce "kalacagim" dedi, sonra "gitmek istiyorum" dedi ve gönderildi.

N5

Başkanlık bi durum yok ki, Arda önce "kalacagim" dedi, sonra "gitmek istiyorum" dedi ve gönderildi.

N5

Tamam gonderde 18 milyon filan iste. Her gitmek isteyeni kulubu satiyormu. Satarsada cok iyi bonservis aliuor. Mesela cavani. Bale gibi.

Bizde daha iyi bir para istemeliydik.

Tamam gonderde 18 milyon filan iste. Her gitmek isteyeni kulubu satiyormu. Satarsada cok iyi bonservis aliuor. Mesela cavani. Bale gibi.

Bizde daha iyi bir para istemeliydik.

Sözleşmesinin son senesindeydi. 3.5 milyonluk yeni sözleşmeyi reddedecek kadar gitmek istiyordu. Bedavaya göndersek daha iyi olmazdi sanirim.

N5

Masallah nazar degmesin Ardaya, kendini gercekten acayip gelistirdi.

En büyük takimlarda oynayabilecek seviyedeki TEK futbolcumuz.

Mesut ile Ilkayi saymiyorum onlar Almanya altyapili. Arda has türk mali diyebiliriz.

Sneijderle Ardayı aynı takımda izlemek büyük keyif olurdu

Geri
Üst Alt