LL 13/14 29. Hafta | Real Madrid 3-4 Barcelona | M.S | 23 Mart

Messi gerekli dersi yine verdi apaçi ronaldoya.Kimin daha iyi futbolcu oldugu bir kez daha meydana çıktı.Helal barca.

maci izledinmi kardes :D

2penalti golunu ronaldoda atardi, ramos kirmizi kart gorunce barca top gordu.. barcelona - real maclari ayni bizim gs-fb maclari

biz oynariz fener kazanir, ordada real oynar sonra abuk sabuk hakem kararlariyla, yada bir kirmizi kart barcelona maci kazanir.. bakin kac pozisyonu var barcelonanin..

lionel+messi+cristiano+ronaldo+funny+joke+barcelona+wallpaper+barcablog+barca+blog+barcelona+lionel+messi+cristiano+ronaldo+funny+joke+barcelona+wallpaper+barcablog+barca+blog+barcelona.png

Çakma Barçalılara tebrikler, çakma Madridlilere geçmiş olsun.

Messi macın adamı ama iniestada fena değildi. Sonra di maria gelir. ronaldoyu gören oldumu pen altı posisyonundan hariç?

Çok dehşetli bir maç oldu. Gönül isterdi ki Real Madrid tokatlasın ama ne halleri varsa görebilirler . Ben sadece işin keyfindeyim. Elin Messi'si her classico'da neler yapıyor , bir de bizim elemana bak :asd:

Sampiyonlugu biraz erteledik sorun degil

Hala Madrid :tiphat:

Bu bale'in amrabattan fazlasi yok eksigi var.

salak madrid buna neden bu kadar para saymis. Suarez'i falan alsalar simdiden daha iyi olurlardi. Bi cok kanat oyuncusu var. 120 milyon verip bale'i almak akil isi degil ki zaten realin tum transferleri neredeyse ucuk fiyatlar. Bizim amrabat transferi gibi.

Keko realliler kimin en büyük olduğunu bir kez daha görmüştür.

maci izledinmi kardes :D

2penalti golunu ronaldoda atardi, ramos kirmizi kart gorunce barca top gordu.. barcelona - real maclari ayni bizim gs-fb maclari

biz oynariz fener kazanir, ordada real oynar sonra abuk sabuk hakem kararlariyla, yada bir kirmizi kart barcelona maci kazanir.. bakin kac pozisyonu var barcelonanin..

Hayır izlemedim.Salladım messi gerekli dersi verdi diyerek.Ben 3 gol attı diye demedim.Neymara attığı pasıda görmedin sanırım 4 kişinin arasından oradada maçı bitirdi tek basına real 10 kişi kaldı.Bariz ronaldodan daha iyi futbolcu.Şimdiye kadar her barca real macında kimin ön planda oldugunu söylememe gerek yok heralde.Bizim fb maclarıyla lakası yok barca genelde her real macında daha üstün olan taraftır.

Valla ikisini de pek tutan biri değilim. Ama bizim maçlardan sonra Madrid'e bir gıcıklığım olduğu kesin, iyi olmuş. Keşke daha farklı olsaydı.

Ancolottiye koyana canım feda ! Messi'nin kariyerinde en çok gol attığı takım r.madrid. Barcelona tarihinde 2. kez madrid e hatrick yapan futbolcu messi. E tabi el clasicoların en gölcüsü dünyanın en iyisi vs.vs...

Geri
Üst Alt