LL 13/14 29. Hafta | Real Madrid 3-4 Barcelona | M.S | 23 Mart

5b3f0fe531.jpg

Neyse insallah madrid sampiyon olur Galatasaray olmadı bare madrid olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda bunu beğendi...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ronaldo dünyanın en iyisi bencede. Messi bu dünya futbolundan olmadığına göre normal yani

Barca kazandı ve zirve yarışı kızıştı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan bir yurt dişini gezelim dedik kacirdigimiz mac bak . Belçika televizyonlarina da iyi sovdum biri bile gostermedi

Messi ile apaciyi nasıl karsılastırıyorsunuz hala anlamıyorum.

İniesta iniesta iniesta adam bizde olsa nie solda oynuyor deriz :) adamı nereye koyarsan koy balenin filan eliyle atamacağı topu adam ayağıyla atıyor valahi billahi müthiş bi oyuncu öyle yerlere pas atıyorki bütün takım rahatlıyor keşke yaşlanmasa hiç

Apaciyi goren oldu mu :s

Çok merak ediyorum Mancini şu Barca'yı çalıştırsa ne olurdu.Güzelim takıma 70 tane varyasyonla bozardı.

Ahahahaha yine Barça kazandı.

#viscabarca!

:)

Maç 2-1 olunca burada "Bu çöp barçayı, çöp benzema ile yeneceğiz" gibisinden laflar edildiğini görmüştüm :crushed: Çöp barça bu mu şimdi? :D

Messi klasıyla getirdi maçı ama maçın adamı, asrın topçusu İniesta elbette..

Her ne kadar Barça dan son yıllarda haz etmesem de keyfim yerine geldi. Öyle evimizde 6 atıp rezil etmesi değil. Halide Edip'in de yazdığı üzere "vurun kahpeye"

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Yanlız bu neymar barçanın filan topçusu değil .. Maçın ilk dakikasın da messi nin yine olağanüstü pasını çok kötü kullandı topa çok güçsüz vuruyor .. Falcao gibi bi adam olsaydı bugün 2 tane fazla atarlardı net.. Bale nasıl fiyaskoysa neymar da fiyasko bence ..

Geri
Üst Alt