LL 13/14 29. Hafta | Real Madrid 3-4 Barcelona | M.S | 23 Mart

Barca o tandem ve kaleciye ragmen kazandi ya helal olsun.

$

İniesta iniesta iniesta adam bizde olsa nie solda oynuyor deriz :) adamı nereye koyarsan koy balenin filan eliyle atamacağı topu adam ayağıyla atıyor valahi billahi müthiş bi oyuncu öyle yerlere pas atıyorki bütün takım rahatlıyor keşke yaşlanmasa hiç

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

solda oynuyor ama topu ileri tasimak icin 10 kisiyi calimlamiyor. yanina 3 kisi yardima gelip duvar paslariyla topu ileriye tasiyor.

sen sneijder'a laf sokmussun ama senin takiminda var mi sino pas attiktan sonra ona geri donebilen bi insan evladi. Adam kime pas verse saniyesinde top rakibe gidiyor. Adamlar realin cezasahasinda 10 pas yapip kale onunde cirit atabilen bi takim.

solda oynuyor ama topu ileri tasimak icin 10 kisiyi calimlamiyor. yanina 3 kisi yardima gelip duvar paslariyla topu ileriye tasiyor.

sen sneijder'a laf sokmussun ama senin takiminda var mi sino pas attiktan sonra ona geri donebilen bi insan evladi. Adam kime pas verse saniyesinde top rakibe gidiyor. Adamlar realin cezasahasinda 10 pas yapip kale onunde cirit atabilen bi takim.

Ben sneijder i solda oynatan zihniyete laf soktum sakin ol..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10013618_986597228047160_473951062_n.jpg

Maçın tekrar yayını konusunda bilgisi olupta paylaşmıyana ayı carpsın

Yarışı sıcak tutma adına yapılan bir oyundu dün geceki rezillik.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Az önce NTVsporda özetini izledim. 3 PA dan ilkk 2 si PA değil. 3.sü ise eh işte.

Eh işte demenin sebebi İniesta yanındaki RM linin yüzüne eliyle bir darbesi var önce. Ama sonrası PA...

Yanlız dikkatimi çeken 3 PA'da da çok kolay bırakmışlar yere kendini...

Neyse guzel macti yinede, Real in yenmesini isterdim ama olmadi saglik olsun.

Hakemler zaten herzamanki gibi cok ''formdaydi'', konusmaya gerek..

xYXljz.jpg

Yav he he penaltı değil.

İstedikleri Barcelonayı yarışın içine dahil etmekti başardılar, üzerimize oyunlar oynanıyo.

Geri
Üst Alt