LL 13/14 33. Hafta | Getafe 0-2 Atletico Madrid | M.S | 13 Nisan

İspanya'da Atletico

İngiltere'de Liverpool

şampiyon olacak inşallah

çok büyük şanssızlık costalı atletico 3 puan avantaj ile şampiyon rahat olurdu

yazık oldu ama adama helal olsun göz göre göre sakatlanma pahasına attı ya la

Diego Costa nin kariyeri bitti, kendi hatasiydi...

Önlerindeki 4 maçı kazanırlarsa şampiyonlar.Son maç Barcelona deplasmanı.Çok şanslılar Barça ile puan farkı 4,Real'le de 3 ama ikili averaj onlarda.Bu sene olamazlarsa çok uzun bir süre bu kademelerde oynayamazlar bence.Geçen yıllardaki gibi üçüncülükle yetinmek durumunda kalırlar.

get wel soon costa

h2 geldi sayende

Hiç sorma renkdaş. Kupon son bu maça kaldı ve bu maça da handikap 2 oynadım. Costa o golü kaçırınca nasıl beddua ettiysem herif direğe tosladı :D Tabi şaka bir yana umarım ciddi birşeyi yoktur hele hele çatlaktı kırıktı falan allah muhafaza üzülürüm...

Hiç sorma renkdaş. Kupon son bu maça kaldı ve bu maça da handikap 2 oynadım. Costa o golü kaçırınca nasıl beddua ettiysem herif direğe tosladı :D Tabi şaka bir yana umarım ciddi birşeyi yoktur hele hele çatlaktı kırıktı falan allah muhafaza üzülürüm...

bugün 2 kuponum yattı

atletico atamasaydı 2yi oturup ağlardım herhalde

2 maçım kaldı kısmet

cocuklar psg lyon maci var simdik hadi onu izleyelim

birakin atletikoyu kilotikoyu

Bundan sonra teknik taktik analizler yapmak çok doğru değil.Costa olmadan Barcelona'yı eledi bu adamlar.Bundan sonraki kazanılan maçlar tamamen motivasyon ürünü olacak zaten.Costa olmuş başka biri olmuş çok da önemli değil.

Geri
Üst Alt